Player for Media

Player for Media 1.0.12

Опис

Плеер за медиуми: Врвен софтвер за видео за сите ваши потреби за медиуми

Дали сте уморни од користење на повеќе медиа плеери за репродукција на различни видови аудио и видео датотеки? Дали сакате плеер кој може да направи повеќе од само репродукција на вашите медиумски датотеки? Не гледајте подалеку од Player for Media – врвниот видео софтвер кој нуди широк опсег на функции за подобрување на вашето искуство со репродукција на медиуми.

Player for Media е мултифункционален плеер кој ви овозможува не само да репродуцирате аудио и видео, туку и да пребарувате медиумска содржина на SoundCloud и YouTube. Со овој софтвер, можете да креирате и уредувате сопствени листи за репродукција, да користите скробирање на Last.fm, да ја прилагодите фреквенцијата на еквилајзерот и многу повеќе. Тој е дизајниран да обезбеди удобна репродукција на медиумски датотеки со сите потребни алатки на вашите прсти.

Една од најзначајните предности на Player for Media е неговата поддршка за преку 200 популарни формати на медиумски датотеки. Ова значи дека нема такви аудио или видео датотеки што не би можеле да ги слушате или гледате со оваа апликација. Дополнително, ги поддржува сите стандардни кодеци на Windows, што го прави одличен избор доколку барате сигурен плеер.

Но, што ако има специфичен кодек што не е поддржан стандардно? Нема проблем! Можете да ја проширите листата на поддржани кодеци со купување на дополнителни по потреба. Без разлика дали се работи за FLV, MPG, VOB, QuickTime или MOV - Player for Media ве опфати.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Player for Media е неговата способност да го прилагоди вашето искуство со репродукција според вашите преференции. Можете да приспособите различни поставки како што се осветленост, контраст, нивоа на заситеност, како и да избирате од различни соодноси на аспект во зависност од тоа што најмногу одговара на секој поединечен тип на датотека.

Покрај тоа, Player For Media обезбедува интуитивен интерфејс што ја олеснува навигацијата низ менијата дури и ако прв пат го користите овој софтвер. Дизајнот лесен за корисникот обезбедува непречено функционирање без никакви дефекти или заостанувања при репродукција на видеа или музички записи.

Ако сте некој што сака да слуша музика додека работи на други задачи истовремено, тогаш Player For Media има подготвено нешто посебно само за вас! Доаѓа опремен со напреден менаџер на плејлисти што им овозможува на корисниците да креираат сопствени листи за репродукција врз основа на нивните омилени песни од различни извори како SoundCloud и YouTube итн., за да никогаш повеќе нема да имаат проблем да ги најдат омилените мелодии!

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; Едно нешто што вреди да се спомене за овој софтвер е неговата компатибилност на повеќе платформи вклучувајќи ги Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни и 64-битни). Значи, без разлика дали се работи за десктоп компјутери/лаптопи кои користат постари верзии како XP/Vista или понови како Windows 10; бидете сигурни дека знаете дека Player For Media ќе работи беспрекорно на сите уреди без никакви проблеми!

Севкупно, топло препорачуваме да го пробате „Player For Media“ ако конкретно гледате кон подобрување на мултимедијалното искуство во однос на репродукцијата на аудио и видео, заедно со дополнителни функционалности како Scrobbling To Last.FM итн., осигурувајќи се дека секој потрошен денар се брои за добивање максимум вредност над инвестицијата за купување на овој производ!

Целосни спецификации
Издавач Virtual Pulse
Страница на издавачи https://virtualpulseinfo.wordpress.com/
Датум на издавање 2017-04-10
Датум на додавање 2017-04-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0.12
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 186

Comments: