MDLsolutions Dialer Predictive Dialer

MDLsolutions Dialer Predictive Dialer 6.0

Опис

MDLsolutions Dialer/Predictive Dialer - 3CX Based Call Center Solution е моќен и доверлив софтвер базиран на Windows кој нуди сеопфатно, динамично и лесно за инсталирање/конфигурирање на SIP/VoIP решение за комерцијално бирање/повикувачки центар. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на бизнисите кои се обидуваат ефективно да одржуваат контакт со своите клиенти и за мали до големи центри за повици.

Со MDLsolutions Dialer/Predictive Dialer, можете да започнете со само 8 агенти/канали, а потоа лесно да го зголемите по потреба. Ова го прави идеално решение за бизниси од сите големини кои сакаат да ги подобрат своите комуникациски способности без да се нарушат.

Една од клучните карактеристики на MDLsolutions Dialer/Predictive Dialer се неговите можности за предвидливо бирање. Оваа функција ви овозможува автоматски да бирате телефонски броеви од список, зголемувајќи ја вашата продуктивност со елиминирање на рачно бирање. Софтверот вклучува и напредни опции за рутирање на повици, кои осигуруваат дека повиците се насочени кон вистинскиот агент во вистинско време.

Покрај неговите способности за предвидливо бирање, MDLsolutions Dialer/Predictive Dialer вклучува и низа други функции дизајнирани да ги подобрат вашите комуникациски способности. Тие вклучуваат:

- Автоматска дистрибуција на повици: Повиците автоматски се пренасочуваат врз основа на претходно дефинирани правила.

- Интерактивен гласовен одговор (IVR): им овозможува на повикувачите да комуницираат со автоматски систем користејќи гласовни команди.

- Снимање повици: Сите повици може да се снимаат за целите на обезбедување квалитет.

- Известување во реално време: Обезбедува статистика во реално време за перформансите на агентот и активноста на центарот за повици.

- CRM интеграција: беспрекорно се интегрира со популарните CRM системи како Salesforce и Zoho.

MDLsolutions Dialer/Predictive Dialer е изграден на врвот на популарната платформа 3CX, што значи дека има корист од сите карактеристики и доверливост поврзани со оваа платформа. Софтверот е исто така исклучително лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен кориснички интерфејс.

Севкупно, ако барате евтин, но доверлив начин да ги подобрите вашите комуникациски способности или да поставите операција на центар за повици, тогаш MDLsolutions Dialer/Predictive Dialers дефинитивно треба да биде на вашата потесна листа. Со својот сеопфатен сет на функции и леснотијата на користење, овој софтвер има сè што ви е потребно за да ја подигнете вашата деловна комуникациска игра!

Целосни спецификации
Издавач MDLsolutions
Страница на издавачи http://www.mdlsolutions.com/
Датум на издавање 2017-04-17
Датум на додавање 2017-04-17
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 6.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2422

Comments: