Scrivener

Scrivener 1.9.7

Windows / Literature & Latte / 10546 / Целосни спецификации
Опис

Scrivener е моќна алатка за генерирање содржини дизајнирана специјално за писатели. Ви овозможува да се фокусирате на составување и структурирање долги и тешки документи, а истовремено ви дава целосна контрола врз форматирањето. Со Scrivener, можете да го однесете вашето пишување од првата неформирана идеја до крајниот нацрт.

Без разлика дали работите на роман, сценарио или кој било друг вид на долгогодишен проект за пишување, Scrivener има сè што ви треба за да останете организирани и продуктивни. Можете да ги исцртате и структурирате вашите идеи, да земате белешки, да гледате истражување заедно со вашето пишување и да ги составувате составните делови од вашиот текст изолирано или во контекст.

Една од клучните карактеристики на Scrivener е неговата способност да им помогне на писателите да го поминат тој непријатен прв нацрт. Наместо да се обидува да напише совршен ракопис од почеток до крај, Скривенер ги охрабрува писателите да ја разложат својата работа на помали делови кои полесно се управуваат. Ова им олеснува на писателите да останат фокусирани на своите цели без да се заглавуваат со детали.

Друга одлична карактеристика на Scrivener се неговите алатки за управување со проекти. Со овој софтвер на дофат на раката, можете лесно да ги следите роковите и пресвртниците. Можете исто така да соработувате со други писатели или уредници користејќи вградени функции за споделување.

Но, можеби една од најимпресивните работи за Scrivener е колку е приспособлив. Без разлика дали сакате да работите во режим на цел екран или сакате пристап до сите ваши алатки одеднаш, овој софтвер ви дава целосна контрола врз тоа како изгледа и се чувствува.

Генерално, ако барате моќна алатка за генерирање содржини што ќе ви помогне лесно да ги однесете вашите проекти за пишување од почеток до крај - не гледајте подалеку од Scrivener!

Целосни спецификации
Издавач Literature & Latte
Страница на издавачи http://www.literatureandlatte.com
Датум на издавање 2017-04-18
Датум на додавање 2017-04-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 1.9.7
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 10546

Comments: