Zovine

Zovine 2.0.47

Опис

Zovine е моќен комуникациски софтвер кој ви овозможува да запознавате нови луѓе од целиот свет. Со неговите напредни можности за пребарување, можете лесно да најдете луѓе кои ги споделуваат вашите интереси и хоби. Без разлика дали барате нови пријатели, романтични партнери или деловни контакти, Zovine има се што ви треба за да се поврзете со истомисленици.

Една од клучните карактеристики на Zovine е неговиот моќен пребарувач. Можете да пребарувате луѓе врз основа на широк опсег на критериуми, вклучувајќи возраст, пол, локација, интереси и многу повеќе. Ова го олеснува наоѓањето луѓе кои ги споделуваат вашите страсти и хоби.

Откако ќе пронајдете некој што ви го привлекува вниманието, можете да го прелистувате неговиот профил и фотографии за да дознаете повеќе за нив. Zovine им овозможува на корисниците да поставуваат слики, музички фајлови, игри и видеа како прилози во нивните профили што им олеснува на другите да добијат идеја за нивната личност.

Доколку сакате да остварите контакт со некого на Zovine, испраќањето пораки е потполно бесплатно! Можете да испраќате неограничени пораки без никакви ограничувања или ограничувања. Ова значи дека можете да разговарате со онолку луѓе колку што сакате без да се грижите дека ќе останете без кредити или да плаќате дополнителни такси.

Покрај неговите комуникациски карактеристики, Zovine нуди и низа други алатки дизајнирани да им помогнат на корисниците да се поврзат едни со други. На пример, има виртуелни простории за разговор каде што корисниците можат да се приклучат во групни разговори на различни теми. Исто така, постојат форуми каде што корисниците можат да разговараат за одредени теми како што се патување, храна, спорт итн.

Генерално, Zovine е одличен избор за секој кој бара моќен комуникациски софтвер кој нуди напредни можности за пребарување и неограничени опции за пораки. Без разлика дали барате нови пријатели или романтични партнери од целиот свет, Zovine има се што е потребно за да помогне да се остварат тие врски!

Целосни спецификации
Издавач Zovine
Страница на издавачи http://www.zovine.com
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-18
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.0.47
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 186863

Comments: