FileHippo App Manager

FileHippo App Manager 2.0 beta 4

Windows / FileHippo.com / 90842 / Целосни спецификации
Опис

Менаџер со апликации FileHippo: Лесно одржувајте го вашиот систем ажуриран

Во денешниот брз дигитален свет, ажурирањето на вашиот компјутер е од суштинско значење за да се обезбедат оптимални перформанси и безбедност. Со толку многу апликации инсталирани на нашите системи, може да биде предизвик да се следат сите достапни ажурирања. Ова е местото каде што FileHippo App Manager доаѓа во рака.

FileHippo App Manager е бесплатен комунален софтвер кој го скенира вашиот компјутер за инсталирани апликации и ги проверува нивните верзии според најновите изданија достапни на FileHippo.com. Доколку има достапни понови верзии, софтверот ги прикажува уредно во прозорецот на вашиот прелистувач за да можете да ги преземете и инсталирате.

Управувачот со апликации е лесен и лесен за користење, со едноставен кориснички интерфејс кој претрпе целосна промена од претходните верзии. Можете дури и да ја изберете вашата омилена шема на бои за да го приспособите изгледот на менаџерот на апликации според вашите преференции.

Една од најдобрите карактеристики на FileHippo App Manager е неговата способност да поддржува преземање и инсталирање ажурирања во самата апликација. Ова значи дека повеќе не треба да ја напуштате апликацијата или да посетувате повеќе веб-локации рачно барајќи ажурирања - сè може да се направи на една погодна локација.

Покрај тоа, закажаните скенирања сега се воведени во оваа нова верзија на FileHippo AppManager која ви овозможува автоматски да проверувате ажурирања во одредено време секој ден. Оваа функција гарантира дека никогаш повеќе нема да пропуштите ажурирање!

Прилагодените локации за скенирање се исто така поддржани од овој софтвер, што значи дека ако сакате да инсталирате софтвер на друго место освен стандардните локации, како на посебен диск, тоа повеќе нема да биде проблем.

Управувачот со апликации поддржува повеќе јазици што го прави достапен глобално без никакви јазични бариери. Новиот изглед заедно со одличните нови функции го прават менаџерот на апликации FileHippo задолжителен во вашата софтверска библиотека.

Севкупно, ако барате лесен начин да ги ажурирате сите ваши апликации без да морате самите рачно да пребарувате ажурирања, тогаш FileHippo App Manager дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач FileHippo.com
Страница на издавачи http://filehippo.com/
Датум на издавање 2017-04-18
Датум на додавање 2017-04-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 2.0 beta 4
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 67
Вкупно преземања 90842

Comments: