Strict Pop-up Blocker

Strict Pop-up Blocker

Windows / Nikos Asimakis / 132 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од бомбардирање со досадни скокачки прозорци додека пребарувате на интернет? Не гледајте подалеку од Strict Pop-up Blocker, врвното решение за блокирање на сите скокачки прозорци на вашиот прелистувач Firefox.

Стандардно, Firefox блокира некои скокачки прозорци, но сепак дозволува други да се појавуваат. Ова може да биде фрустрирачко и оттргнува кога се обидувате да пребарувате на интернет. Тоа е местото каде што влегува Строгиот блокатор на скокачки прозорци - додава едноставно копче на лентата со алатки што ви овозможува да се префрлате помеѓу стандардното однесување на Firefox и блокирањето на сите скокачки прозорци.

Со Strict Pop-up Blocker, конечно можете да уживате во беспрекорно прелистување без никакви прекини од несакани скокачки прозорци. Без разлика дали купувате онлајн или само читате напис, овој додаток гарантира дека ништо нема да ви пречи.

Но, што го издвојува Strict Pop-up Blocker од другите слични додатоци? За почеток, неверојатно е лесен за користење - едноставно инсталирајте го и започнете со прелистување како и обично. Не се потребни комплицирани поставки или конфигурации.

Дополнително, овој додаток е многу приспособлив. Можете да изберете на кои веб-локации сакате да дозволите скокачки прозорци со нивно додавање на белата листа. Ова е особено корисно за сајтови кои бараат скокачки прозорци за одредени функции (како онлајн банкарство).

Strict Pop-up Blocker нуди и напредни функции како што се автоматско ажурирање и поддршка за повеќе јазици. И најдобро од се? Тоа е потполно бесплатно!

Па зошто да чекаме? Преземете го Strict Pop-up Blocker денес и почнете да уживате во искуството на прелистување без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Nikos Asimakis
Страница на издавачи https://addons.mozilla.org/nn-NO/firefox/user/anikos/
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-19
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 132

Comments: