Simple Popup Blocker

Simple Popup Blocker

Опис

Simple Popup Blocker е моќен додаток за прелистувач кој ви помага да блокирате досадни скокачки прозорци и да ја заштитите вашата приватност додека прелистувате на интернет. Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со Firefox, еден од најпопуларните веб-прелистувачи во светот.

Со Simple Popup Blocker, можете да се збогувате со оние досадни скокачки прозорци кои го прекинуваат вашето искуство со прелистување и го забавуваат вашиот компјутер. Овој додаток менува неколку параметри на Firefox за да одговара на режимот на блокирање на скокачки прозорци, вклучувајќи ги dom.popup_allowed_events, dom.disable_open_during_load и privacy.popups.disable_from_plugins.

Со менување на овие параметри, Simple Popup Blocker гарантира дека сите видови скокачки прозорци се ефикасно блокирани без да се загрози вашето искуство со прелистување. Можете да прелистувате на интернет со мир на умот знаејќи дека овој софтвер ве опфатил.

Една од истакнатите карактеристики на Simple Popup Blocker се неговите можности за заштита од следење. Со стандардно овозможено privacy.trackingprotection.enabled, овој додаток помага да се заштити вашата онлајн приватност со блокирање на тракерите од веб-локациите што ги посетувате. Ова значи дека огласувачите нема да можат да ја следат вашата онлајн активност или да собираат податоци за вас без ваша согласност.

Покрај неговите моќни функции за блокирање и следење на скокачки прозорци, Simple Popup Blocker нуди и низа опции за прилагодување за напредните корисници. Можете да ги конфигурирате поставките на овој додаток според вашите преференции и потреби користејќи го неговиот интуитивен кориснички интерфејс.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин да блокирате скокачки прозорци и да ја заштитите вашата онлајн приватност додека прелистувате на интернет со Firefox, тогаш Simple Popup Blocker дефинитивно вреди да се провери. Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните функции, сигурно ќе стане суштинска алатка во арсеналот на секој интернет-корисник!

Целосни спецификации
Издавач shockg
Страница на издавачи https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/user/shockg/
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-19
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 66

Comments: