Fingered

Fingered 1.0

Windows / Edmund McMillen / 62 / Целосни спецификации
Опис

Fingered: The Ultimate Whodunit Hyperrealistic Police Sim

Дали сте подготвени да ставите крај на целиот криминал во Америка со електричниот прст на законот? Не гледајте подалеку од Fingered, врвната хиперреалистична полициска картичка. Со 21 нивоа на збунетост и неколку милијарди случајно генерирани луѓе на прсти/убиства, оваа игра ќе ве држи на вашите прсти додека се обидувате да го исчистите овој проклет град користејќи ги описите на локалните зафатени тела.

Но, бидете предупредени: перспективата на сите е различна. Дебелината на еден маж е секси на друг маж. Можете ли да се движите низ овие спротивставени перспективи и да го пронајдете вистинскиот виновник? Со многу тајни познати личности до убиства и шанса да се најдете во криминалната база на податоци, Fingered нуди бескрајни часови забава.

Играта има интуитивни копчиња и менија кои им олеснуваат на играчите да се движат низ секое ниво. И со реални звуци кои ги потопуваат играчите во секое сценарио, Fingered обезбедува неспоредливо искуство со игри.

Па што чекаш? Ставете ги на тест вашите детективски вештини и видете дали го имате она што е потребно за да го прстите виновникот во Fingered!

Целосни спецификации
Издавач Edmund McMillen
Страница на издавачи http://edmundm.com/
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-19
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена $1.87
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 62

Comments: