Explorer for G-Drive Free

Explorer for G-Drive Free 1.1.1

Опис

Explorer за G-Drive Free: Крајното решение за управување со датотеките на Google Drive

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу вашиот уред и Google Drive за управување со вашите датотеки? Дали сакате брз и лесен начин за пристап до сите функции на Google Drive од едно место? Не гледајте подалеку од Explorer за G-Drive Free!

Explorer за G-Drive Free е моќен комунален софтвер кој обезбедува брз пристап до сите ваши датотеки поставени на Google Drive. Со оваа апликација, можете лесно да управувате со вашите датотеки во движење, вклучувајќи споделување, преместување, бришење, додавање ѕвезди, со можност за преземање датотеки на уредот и многу повеќе.

Оваа апликација е дизајнирана имајќи ја предвид удобноста на корисниците. Тој нуди интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ различни папки и датотеки. Можете исто така да користите различни опции за сортирање како име, изменет датум или големина за брзо да го пронајдете она што го барате.

Една од најзначајните предности на Explorer за G-Drive Free е неговата способност да работи офлајн. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција, сепак можете да пристапите до сите ваши претходно преземени датотеки без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината поддршка за повеќе сметки. Ако имате повеќе сметки на Google поврзани со различни уреди или услуги како Gmail или YouTube, тогаш Explorer за G-Drive Free овозможува беспрекорно префрлување меѓу нив без да мора да се одјавувате секој пат.

Со напредната функционалност за пребарување на Explorer за G-Drive Free, наоѓањето конкретни документи или медиуми никогаш не било полесно! Можете да пребарувате по тип на датотека (PDF или слики), клучни зборови во имињата на датотеките или дури и во самата содржина на документот.

Апликацијата нуди и силни безбедносни карактеристики како што се заштита со лозинка и автентикација со отпечаток од прст, така што само овластени корисници можат да пристапат до чувствителни податоци складирани на нивните уреди.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; има многу други поволности што ги нуди Explorer за G-Drive Free:

• Лесен за користење интерфејс

• Брз пристап и управување со сите поставени датотеки

• Офлајн поддршка

• Поддршка за повеќе сметки

• Напредна функционалност за пребарување

• Цврсти безбедносни карактеристики

Севкупно; ако барате сигурно решение што го поедноставува управувањето со вашата сметка на Google Drive, истовремено обезбедувајќи напредни функционалности, како што се офлајн поддршка и управување со повеќе сметки - тогаш не гледајте подалеку од Explorer за G-drive бесплатно! Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Virtual Pulse
Страница на издавачи https://virtualpulseinfo.wordpress.com/
Датум на издавање 2017-05-02
Датум на додавање 2017-05-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: