Docentric

Docentric 5.0

Windows / Docentric d.o.o. / 72 / Целосни спецификации
Опис

Docentric: The Ultimate Microsoft Word Document Generation and Reporting Toolkit за. NET апликации

Дали сте уморни да се борите со Microsoft Word за да креирате сложени документи за вашиот бизнис? Дали сакате поефикасен начин за генерирање извештаи од вашиот. NET апликации? Не гледајте подалеку од Docentric, конечното решение за создавање богати, сложени документи на Microsoft Word без потреба од самиот Microsoft Word.

Docentric е моќен пакет со алатки дизајниран специјално за. NET програмери кои треба да вклучат можности за креирање документи во нивните апликации. Со своите 100% управувани. NET библиотека, Docentric им овозможува на програмерите лесно да креираат извештаи во форма на Word документ користејќи или. Net Objects или XML како извори на податоци. И најдобро од сè, тој е целосно независен од MS Word и не бара COM.

Во срцето на Docentric е неговиот моќен Engine Engine кој овозможува генерирање извештаи со повеќе пропусници и поддржува повеќе делови, заглавија и подножја, вгнездени табели и графикони. Ова го олеснува дизајнирањето на шаблони за извештаи во MS Word со помош на Додатокот на Docentric кој обезбедува логички алатки кои можат да ги користат и од непрограмери.

Со моделот на лиценцирање без авторски права на Docentric, можете да го користите овој пакет со алатки во секаков вид. NET апликација и на страната на клиентот или на серверот без да се грижите за дополнителни трошоци или такси. И бидејќи е толку лесен за користење, дури и нетехничките корисници можат да пишуваат шаблони што може да се обработуваат и спојат со податоци користејќи Docentric.

Па зошто да се борите со Microsoft Word кога имате пристап до толку моќна алатка како Docentric? Пробајте го денес и видете колку може да биде полесно генерирањето документи!

Целосни спецификации
Издавач Docentric d.o.o.
Страница на издавачи http://www.docentric.com
Датум на издавање 2017-05-03
Датум на додавање 2017-05-03
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања MS Word 2007
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 72

Comments: