Pushbullet for Opera

Pushbullet for Opera 334

Опис

Pushbullet за Opera: Никогаш повеќе не пропуштајте известување

Pushbullet е моќна алатка која ви овозможува да останете поврзани со вашиот телефон дури и кога го користите вашиот компјутер. Со Pushbullet за Opera, можете да ги примате сите известувања од вашиот телефон директно на вашиот десктоп, така што никогаш повеќе нема да морате да се грижите дали ќе пропуштите важен повик или текстуална порака.

Без разлика дали работите на проект или само прелистувате на интернет, Pushbullet го олеснува одржувањето на контакт со луѓето и информациите кои се најважни. Еве што треба да знаете за овој иновативен софтвер:

Карактеристики

Pushbullet нуди широк спектар на функции дизајнирани да ви го направат животот полесен и поудобен. Некои од клучните карактеристики вклучуваат:

- Пресликување на известувања: примајте ги сите известувања од вашиот телефон директно на вашиот десктоп, вклучувајќи повици, текстуални пораки и предупредувања за апликации.

- Размена на пораки: испраќајте и примајте текстуални пораки од вашиот компјутер користејќи го интуитивниот интерфејс за пораки на Pushbullet.

- Споделување датотеки: лесно споделувајте датотеки помеѓу уредите со влечење и пуштање во прозорецот Pushbullet.

- Споделување врски: споделете врски помеѓу уредите со само еден клик.

- Универзално копирање и залепување: копирајте текст на еден уред и залепете го на друг беспрекорно.

Придобивки

Има многу придобивки од користењето на Pushbullet за Opera. Еве само неколку:

1. Останете поврзани без да ви го одвлекуваат вниманието

Со Pushbullet, можете да бидете во тек со важните известувања без постојано да го проверувате телефонот. Ова значи помалку одвлекување на вниманието додека работите или студирате.

2. Лесно споделувајте датотеки

Испраќањето датотеки помеѓу уредите никогаш не било полесно отколку со функцијата за споделување датотеки со влечење и спуштање на Pushbullet.

3. Заштедете време

Со тоа што ви дозволува да испраќате пораки и да споделувате врски директно од вашата работна површина, Pushbullet заштедува време со елиминирање на потребата од префрлање напред-назад помеѓу уредите.

4. Останете организирани

Со сите ваши известувања на едно место, лесно е да останете организирани и да следите што бара внимание.

Компатибилност

Pushbullet е компатибилен со широк опсег на уреди, вклучувајќи телефони/таблети со Android (со Android 4.1+), iPhone/iPads (со iOS 8+), компјутери со Windows (со Windows 7+), Mac (со OS X 10.9+), Chromebook (што работи на Chrome OS верзија 40+) како и прелистувачи Firefox/Opera/Safari/Edge кои работат на која било платформа спомената погоре.

Инсталација и поставување

Започнувањето со PushBullet е брзо и лесно! Едноставно следете ги овие чекори:

1) Посетете https://www.pushbullett.com/apps/opera за да ја преземете екстензијата од официјалната веб-страница.

2) Откако ќе се преземе, кликнете на копчето „Инсталирај“ кое автоматски ќе ја инсталира екстензијата во прелистувачот.

3) По успешно завршената инсталација, најавете се/регистрирајте се на сметката на pushbullett ако веќе не сте го направиле тоа пред да ја инсталирате екстензијата.

Заклучок

Севкупно, ако останувањето поврзано додека сте продуктивни е важно за вас, тогаш нема подобар начин од користењето наставка за прелистувач push bullet која ќе им помогне на корисниците да заштедат време со елиминирање на непотребното префрлување напред-назад помеѓу нивните мобилни уреди и компјутер/Macbook итн. ., правејќи ја комуникацијата беспрекорна на повеќе платформи/уреди одеднаш!

Целосни спецификации
Издавач PushBullet
Страница на издавачи https://www.pushbullet.com
Датум на издавање 2017-05-09
Датум на додавање 2017-05-09
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 334
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments: