M Icon Editor

M Icon Editor 3.5

Опис

Уредувач на икони M: Врвен професионален уредник на икони за Windows

Дали сте развивач на софтвер кој бара професионална алатка за креирање и уредување икони на работната површина на Windows? Не гледајте подалеку од M Icon Editor. Овој моќен уредувач на икони е дизајниран специјално за развивачите на софтвер на Windows, овозможувајќи ви лесно да ги извршувате сите вообичаени операции.

Со M Icon Editor, можете да креирате и уредувате икони во стандардни или прилагодени големини, во длабочини на бои до 16 милиони бои. Можете дури и да креирате и уредувате икони за Windows XP/7/8/10 во 32-битна длабочина на боја со 8-битен алфа канал. И со поддршка за транспарентност, вашите икони ќе изгледаат одлично на која било позадина.

Создавањето икона од нула е лесно со прогресивниот графички интерфејс на M Icon Editor. Можете да го користите интерфејсот со јазичиња за да ги организирате вашите икони или да го користите интерфејсот со повеќе прозорци за да видите и уредувате повеќе од една икона одеднаш.

Но, тоа не е сè - M Icon Editor исто така ви овозможува да сликате слики со градиент користејќи вообичаени алатки за боење. И ако ви треба постоечка икона, едноставно извлечете ја од извршните датотеки на Windows (.exe), библиотеките со икони (icl), библиотеката за динамична врска (.dll) и повеќе.

M Icon Editor поддржува BMP, JPEG, GIF, TIFF и PNG слики за да можете да работите со вашите омилени формати на датотеки. И најдобро од се? Можете да креирате икони на Windows со резолуција до 768x768 за Windows 10!

Па зошто да го изберете M Icon Editor наместо другите опции на пазарот? Еве само неколку причини:

1) Карактеристики од професионален степен: со поддршка за икони со висока резолуција и напредни алатки за уредување како што е градиентното сликарство, ова е навистина професионална алатка.

2) Лесен за користење интерфејс: Без разлика дали претпочитате интерфејси со јазичиња или повеќе прозорци, M Icon Editor го олеснува организирањето на вашата работа.

3) Широка компатибилност: со поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи BMP, JPEG, GIF, TIFF, PNG итн., како и компатибилност низ повеќе верзии на Windows (XP, Vista, 7, 8, 10), оваа алатка има сè што е покриено .

Како заклучок, уредникот M Icon е крајниот избор кога станува збор за создавање висококвалитетни икони на работната површина на Windows. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач MiklSoft
Страница на издавачи http://miklsoft.com
Датум на издавање 2017-05-10
Датум на додавање 2017-05-09
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 3.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Framework .Net 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 76

Comments: