CopyTrans Shelbee

CopyTrans Shelbee 1.131

Опис

CopyTrans Shelbee: Најдобрата алатка за резервна копија и обновување на iOS

Дали сте уморни од користење на iTunes за резервна копија и враќање на вашите iOS уреди? Дали сакате попогодно и пофлексибилно решение? Не гледајте подалеку од CopyTrans Shelbee.

CopyTrans Shelbee е моќна алатка која ви овозможува да креирате резервни копии за iOS на вашиот компјутер без потреба од iTunes. Со својот интуитивен интерфејс, можете лесно да направите резервна копија на сите ваши важни податоци, вклучувајќи ги поставките за iPhone, контактите, календарите, пораките, сметките за е-пошта, Camera Roll и многу повеќе.

Една од најдобрите карактеристики на CopyTrans Shelbee е неговата способност да ја избере идеалната локација за резервна копија подалеку од ранливиот системски погон со ограничен простор. Ова значи дека можете да ги складирате вашите резервни копии на надворешен хард диск или на друга локација со многу простор.

Но, што ако треба да го вратите вашиот iOS уред од резервна копија? Нема проблем! Со CopyTrans Shelbee, можете да ги вратите вашите резервни копии од кој било компјутер. И за разлика од iTunes кој ви дозволува само да обновувате резервни копии направени на истиот компјутер, CopyTrans Shelbee ви дава флексибилност дури и да ги обновите резервните копии претходно направени од iTunes.

Па, зошто треба да изберете CopyTrans Shelbee наместо други резервни решенија? Еве само неколку причини:

1. Кориснички интерфејс: За разлика од iTunes што може да биде збунувачки и поразителен за некои корисници, CopyTrans Shelbee има интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за секој.

2. Флексибилни опции за резервна копија: со CopyTrans Shelbee, имате целосна контрола врз тоа каде и колку често се креираат вашите резервни копии. Можете дури и да закажете автоматски бекап, така што тие ќе работат во заднина додека работите на други задачи.

3. Безбедни резервни копии: со избирање резервна локација подалеку од вашиот системски диск, го намалувате ризикот од губење на сите ваши важни податоци во случај нешто да тргне наопаку со вашиот компјутер или хард диск.

4. Лесно обновување: дали се обновува од претходната копија направена од iTunes или од онаа создадена со самиот CopyTrans Shelbee - обновувањето е едноставно!

5. Компатибилност: Компатибилен со сите верзии на Windows (XP/Vista/7/8/10), како и со сите iPhone/iPads/iPods со iOS 4 или понова верзија.

Како заклучок - ако правењето резервна копија и обновувањето на податоците е важно за да се задржи мирот кога станува збор за заштита на вредните информации зачувани на уредите на Apple, тогаш не гледајте подалеку од оваа моќна алатка!

Целосни спецификации
Издавач CopyTrans
Страница на издавачи https://www.copytrans.net
Датум на издавање 2017-05-17
Датум на додавање 2017-05-17
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.131
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 19113

Comments: