Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Dual-Band Router Firmware

Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Dual-Band Router Firmware 1.1.42 build 174776

Windows / Linksys, A Division of Cisco Systems / 325 / Целосни спецификации
Опис

Фирмверот на Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Dual-Band рутер е најновото ажурирање на софтверот за вашиот рутер Linksys. Ова ажурирање на фирмверот обезбедува подобрени перформанси, безбедност и стабилност на вашиот рутер. Со ова ажурирање на фирмверот, можете да уживате во поголема брзина на интернет, подобро поврзување и подобрени безбедносни карактеристики.

Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi dual-band рутер е рутер со високи перформанси кој обезбедува брзи брзини на интернет и сигурна поврзаност. Се одликува со технологија со двоен опсег што ви овозможува да поврзувате повеќе уреди истовремено без никакво задоцнување или прекин. Рутерот доаѓа и со напредни безбедносни карактеристики како што се шифрирање WPA/WPA2 и заштита на заштитен ѕид SPI за да се заштити вашата мрежа од закани преку Интернет.

Ако поседувате рутер со двоен опсег на Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi, важно е да го одржувате ажуриран фирмверот за да обезбедите оптимални перформанси и безбедност. Најновата верзија на фирмверот вклучува поправени грешки, подобрувања на перформансите и нови функции кои ја подобруваат целокупната функционалност на вашиот рутер.

За да го преземете најновиот фирмвер за вашиот Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Dual-band рутер, едноставно посетете ја официјалната веб-локација на Linksys или користете ја вградената функција за автоматско ажурирање во менито за поставки на вашиот рутер. Откако ќе го преземете и инсталирате на вашиот уред, ќе забележите веднаш подобрување во брзината и стабилноста.

Покрај подобрувањето на перформансите и безбедноста, ажурирањето на фирмверот обезбедува и компатибилност со новите уреди на пазарот. Како што технологијата брзо напредува секој ден, а нови уреди се објавуваат често; Ажурирањето со ажурирањата на софтверот обезбедува беспрекорна интеграција помеѓу сите нив.

Севкупно, ако барате сигурно решение за безжична мрежа со високи перформанси, тогаш не гледајте подалеку од фирмверот на Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Dual-Band рутер кој обезбедува се што е потребно за оптимизирано искуство!

Целосни спецификации
Издавач Linksys, A Division of Cisco Systems
Страница на издавачи http://www.linksys.com/
Датум на издавање 2017-05-21
Датум на додавање 2017-05-21
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 1.1.42 build 174776
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 325

Comments: