Facebook Messenger Portable

Facebook Messenger Portable 2.9.15

Windows / Messenger App Download / 4681 / Целосни спецификации
Опис

Пренослив Facebook Messenger: Ултимативна апликација за разговор за компјутер со Windows

Дали сте уморни од користењето на истата стара апликација Facebook Messenger на вашиот мобилен уред? Дали сакате да имате поудобен и пренослив начин на разговор со вашите пријатели на Facebook? Не гледајте подалеку од Facebook Messenger Portable!

Messenger Portable е алтернативна апликација за разговор што не бара инсталација на вашите уреди. Само отпакувајте и стартувајте! Овој едноставен и убав десктоп клиент за Facebook Messenger може да работи на кој било компјутер со Windows, што го прави совршено решение за оние кои се секогаш во движење.

Со Messenger Portable, можете да ја чувате историјата на разговор и списокот на пријатели на само еден USB-диск. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши разговори и контакти од кој било компјутер без да мора да инсталирате ништо. Плус, бидејќи е пренослив, не треба да се грижите дали ќе оставите никакви траги кога користите јавни компјутери.

Но, што го прави Messenger Portable да се издвојува од другите апликации за разговор? Еве некои од неговите клучни карактеристики:

1. Лесен за користење интерфејс

Messenger Portable има чист и интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ сите негови функции. Можете брзо да се префрлате помеѓу разговори, да гледате известувања за пораки и да ги приспособувате поставките со само неколку кликања.

2. Приспособливи теми

Ако сте уморни од стандардниот изглед на Facebook Messenger, тогаш ќе ви се допаднат приспособливите теми достапни во Messenger Portable. Изберете од различни бои и дизајни за да го направите вашето искуство со разговор поперсонализирано.

3. Групни разговори

Останете поврзани со повеќе пријатели одеднаш со создавање групни разговори во Messenger Portable. Можете да додавате или отстранувате членови по потреба, да споделувате фотографии или видеа во групата, па дури и да го именувате разговорот за лесно упатување.

4. Емотикони и налепници

Изразете се подобро со емотикони и налепници! Со стотици опции достапни во библиотеката на Messenger Portable, сигурно ќе има една што совршено го доловува како се чувствувате.

5. Гласовни и видео повици

Правете гласовни или видео повици директно од апликацијата! Без разлика дали се работи за фаќање чекор со некој стар пријател или за одржување деловен состанок од далечина, овие функции ја прават комуникацијата полесна од кога било досега.

6. Безбедност и приватност

Messenger Portable сериозно ја сфаќа безбедноста со шифрирање на сите пораки испратени преку неговата платформа, така што само наменетите примачи можат да ги читаат. Дополнително, бидејќи не бара инсталација на кој било уред каде што може да се складираат чувствителни информации (како што се работните компјутери), постои помал ризик при користење на оваа апликација во споредба со другите што може да складираат податоци локално.

Генерално,

Преносливиот Фејсбук месинџер е одличен избор ако барате алтернативен начин да го користите Фејсбук месинџер без да инсталирате ништо на вашиот компјутерски систем.

Тој нуди многу одлични карактеристики како што се приспособливи теми; групни разговори; емотикони и налепници; гласовни/видео повици; мерки за безбедност/приватност - олеснување на комуникацијата од кога било досега!

Па зошто да не ја дадете оваа неверојатна софтверска програма денес? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Messenger App Download
Страница на издавачи http://messengerappdownload.com
Датум на издавање 2017-05-22
Датум на додавање 2017-05-21
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.9.15
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 4681

Comments: