Intel Network Adapter Driver for Windows 10

Intel Network Adapter Driver for Windows 10 22.3

Опис

Драјверот за мрежен адаптер на Intel за Windows 10 е софтвер за двигатели кој овозможува создавање тимови и VLAN на Intel Advanced Network Services (Intel ANS) на системите Windows 10. Овој софтвер е дизајниран да работи со најновите ажурирања на Microsoft Windows 10, кои се потребни за тимовите и VLAN-овите да функционираат правилно.

Со објавувањето на верзијата 22.1, овој софтвер повторно овозможува здружување и VLANS со проверка на верзијата на оперативниот систем за да се осигура дека ажурирањето е применето пред да се дозволи да се овозможат овие функции. Ова осигурува дека сите ANS тимови на Intel или VLAN создадени со претходни изданија (20.1, 20.2 или 20.3) на системот Windows 10 нема да бидат оштетени и дека може да се надградат без никакви проблеми.

Важно е да се напомене дека ако претходно сте создале тимови на Intel ANS или VLAN користејќи едно од овие претходни изданија на вашиот Windows 10 систем, тие ќе треба да се отстранат пред да го инсталирате ова ново издание. Инсталаторот автоматски ќе ги отстрани сите постоечки тимови или VLAN создадени со овие претходни верзии.

Дополнително, исто така, треба да се забележи дека членовите на тимот кои не се уреди на Intel може да не ги задржат своите оригинални имиња по инсталирањето на оваа нова верзија; сепак, ова е чисто козметички и не влијае на нивната функционалност на кој било начин.

За да ги вратите нивните оригинални имиња по инсталирањето на оваа нова верзија, едноставно повторно инсталирајте ги нивните драјвери по потреба.

Севкупно, двигателот за мрежен адаптер на Intel за Windows 10 обезбедува суштинско решение за двигатели за оние кои сакаат да создадат напредни мрежни услуги како што се здружување и VLANS на нивните Windows 10 системи, истовремено обезбедувајќи компатибилност со најновите ажурирања од Microsoft.

Целосни спецификации
Издавач Intel
Страница на издавачи http://www.intel.com
Датум на издавање 2017-05-22
Датум на додавање 2017-05-22
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 22.3
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 1763

Comments: