Razer DeathAdder 3.5G Windows Driver

Razer DeathAdder 3.5G Windows Driver 3.05

Опис

Razer DeathAdder 3.5G Windows Legacy Driver е моќен софтвер кој ги подобрува перформансите на вашиот глушец за играње Razer DeathAdder 3.5G на оперативните системи на Windows. Овој драјвер е дизајниран да ви го обезбеди најдоброто можно искуство додека го користите глувчето, овозможувајќи ви да ги приспособите неговите поставки и да ги оптимизирате неговите перформанси за различни игри и апликации.

Со овој двигател, можете да ја прилагодите чувствителноста на глувчето, да ја промените стапката на гласање и да ги приспособите неговите копчиња за да одговараат на вашите потреби. Можете исто така да креирате профили за различни игри или апликации, така што вашите поставки за глувчето автоматски се прилагодуваат кога ќе се префрлате помеѓу нив.

Една од клучните карактеристики на овој двигател е неговата способност да ја подобри точноста и прецизноста на движењата на глувчето. Користи напредни алгоритми за да се намали нервозата и да се подобри следењето, осигурувајќи дека секое движење што го правите со глувчето е прецизно преведено на екранот.

Друга важна карактеристика на овој драјвер е неговата компатибилност со наследените верзии на оперативните системи Виндоус. Ако сè уште користите постара верзија на Windows како што се Windows XP или Vista, овој двигател ќе работи беспрекорно со вашиот систем без никакви проблеми.

Генерално, ако барате начин да извлечете повеќе од вашиот Razer DeathAdder 3.5G гејмерски глушец на оперативните системи на Windows, тогаш Razer DeathAdder 3.5G Windows Legacy Driver дефинитивно вреди да се провери.

Клучни карактеристики:

- Приспособлива чувствителност: приспособете го нивото на чувствителност на вашиот глушец за играње Razer DeathAdder 3.5G според личните преференции.

- Приспособување на стапката на гласање: Променете колку често податоците од сензорот во глувците за играње се враќаат назад на компјутерот.

- Приспособување на копчињата: приспособете ги копчињата на глувците за играње Razer DeathAdder 3.5G според личните преференци.

- Создавање профил: креирајте профили за различни игри или апликации, така што поставките автоматски се прилагодуваат кога се префрлате помеѓу нив.

- Зголемена точност и прецизност: Напредните алгоритми го намалуваат треперењето и го подобруваат следењето, обезбедувајќи точен превод од физичко движење во дигитален влез

- Компатибилност со стари верзии: Работи беспрекорно со постари верзии како XP или Vista

Системски барања:

Следниве системски барања мора да бидат исполнети со цел оваа софтверска апликација да работи непречено:

Операционен систем:

Windows XP/Vista/7/8/10

Хардвер:

Глувче за игри Razer DeathAdder 3.5G

Инструкции за инсталација:

За да го инсталирате двигателот Razer DeathAdder 3.5G Windows Legacy, следете ги овие чекори:

1) Преземете го инсталаторот на Razer Synapse од https://www.razer.com/synapse

2) Извршете ја датотеката за инсталирање

3) Следете ги упатствата дадени од инсталаторот додека процесот на инсталација не заврши успешно.

Заклучок:

Како заклучок, ако поседувате глушец Razer Deathadder за игри, тогаш препорачливо е да го преземете софтверот The Razor Synapse кој вклучува драјвери The Razor Deatheradder, како и други корисни алатки како макро снимање итн. Со овие драјвери инсталирани на вашиот компјутер/лаптоп работи Windows OS (XP/Vista/7/8/10), ќе можете целосно да ги искористите сите функции понудени од вашиот Gaming Mouse и да уживате во подобрено искуство додека играте игри или работите на други апликации кои бараат уреди за внесување со висока прецизност Како глувци или подлошки!

Целосни спецификации
Издавач Razer
Страница на издавачи http://www.razerzone.com/
Датум на издавање 2017-05-26
Датум на додавање 2017-05-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 3.05
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 826

Comments: