Office Online

Office Online 1.0.2

Опис

Office Online: Крајното решение за корисниците на MS Office

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу Google Docs и Microsoft Office? Дали сакате да има начин да ги уредувате вашите MS Office документи без да мора да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од Office Online, врвното решение за корисниците на MS Office.

Office Online е веб-апликација која им овозможува на корисниците да работат со документи на MS Office под Google Docs. Без потреба од инсталација, овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да ги уредуваат своите датотеки MS Office без да мора да ја купуваат или преземаат целосната верзија на пакетот програми на Microsoft.

Една од клучните карактеристики на Office Online е неговата способност беспрекорно да се интегрира со датотеките Word, Excel и Power Point од 2003/2007 година. Ова значи дека корисниците можат лесно да ги отвораат и уредуваат нивните постоечки документи во Google Docs без никакви проблеми со форматирањето или грешки во компатибилноста.

Но, тоа не е сè - со само еден клик, корисниците можат да го преземат својот постоечки локален документ создаден во Word, Excel или PowerPoint директно во нивната сметка на Google Docs. Оттаму, тие можат да ги направат сите потребни уредувања и да го зачуваат назад на нивниот локален диск. Оваа функција им олеснува на корисниците кои веќе се запознаени со пакетот програми на Мајкрософт беспрекорно да преминат во користење на Google Docs.

Друга одлична карактеристика на Office Online е неговата способност да споделува уредени документи со други корисници на MS Office. Без разлика дали соработувате на некој проект или едноставно ви треба нечиј придонес за документ, споделувањето преку овој софтвер гарантира дека секој има пристап до најсовремената верзија во секое време.

Дополнително, бидејќи сè е зачувано онлајн преку Google Drive, нема потреба да се грижите за губење на важни датотеки поради паѓање на компјутерот или други технички проблеми. Сите направени промени автоматски се зачувуваат во реално време, така што никогаш повеќе нема да се грижите дали ќе ја изгубите работата.

Севкупно, ако сте корисник на MS office и барате лесен начин за уредување на вашите документи без локално да имате пристап, тогаш не гледајте подалеку од канцеларија онлајн! Со својата беспрекорна интеграција со датотеките Words Excel и Power Point 2003/2007, како и со неговата способност да споделува уредени документи меѓу другите корисници на MS office, го прави идеален избор за секој што бара ефикасно решение кога работи од далечина од дома или каде било на друго место!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2010-03-25
Датум на додавање 2010-03-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања .Net Framework 3.5
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 161

Comments: