App for Google Earth 3d for Windows 10

App for Google Earth 3d for Windows 10

Опис

Дали планирате светска турнеја или едноставно барате нови места за истражување? Не гледајте подалеку од апликацијата за Google Earth 3d за Windows 10. Оваа апликација обезбедува брз пристап до Google Earth, овозможувајќи ви да пребарувате на кое било место во светот и да ја гледате во зачудувачки 3D.

Со оваа апликација, можете лесно да ја планирате вашата следна авантура од удобноста на вашиот Windows компјутер. Без разлика дали сонувате да посетите егзотични локации или едноставно да го истражувате сопствениот град, апликацијата за Google Earth 3d ви го олеснува тоа.

Една од клучните карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да прикажува локации во Street View. Ова значи дека можете да ги истражувате градовите и градовите како да сте навистина таму, добивајќи чувство за локалната култура и знаменитости пред дури и да стапнете надвор.

Но, тоа не е сè - апликацијата за Google Earth 3d исто така ви овозможува да креирате приспособени тури и маршрути, за да можете да ја испланирате вашата маршрута пред време. Можете да ги зачувате овие тури и да ги споделите со пријателите или членовите на семејството кои можеби ќе ви се придружат на вашите патувања.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да обезбеди детални информации за секоја локација. Можете да дознаете за историски знаменитости, популарни туристички атракции, локални ресторани и повеќе - сето тоа од самата апликација.

И бидејќи апликацијата за Google Earth 3d е оптимизирана специјално за уреди со Windows 10, таа работи непречено и ефикасно на кој било компатибилен компјутер или лаптоп. Така, без разлика дали користите десктоп компјутер дома или лаптоп во движење, оваа апликација ќе обезбеди извонредно патување како ниедна друга.

Накратко, ако сакате да планирате незаборавно патување низ светот (или само низ градот), тогаш не гледајте подалеку од App for Google Earth 3d. Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, оваа апликација го прави планирањето на патувањето едноставно и пријатно - па зошто да чекате? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач smartstudioz
Страница на издавачи https://w8privacy.azurewebsites.net/privacy?dev=smartstudioz&app=App%20for%20Google%20Earth%203d&mail=c21hcnRzdHVkaW9zQG91dGxvb2suY29t&lng=En
Датум на издавање 2017-07-03
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86)
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 684

Comments: