Mortal Kombat 3 - Fight for Windows 10

Mortal Kombat 3 - Fight for Windows 10

Windows / Western Style Games / 386 / Целосни спецификации
Опис

Mortal Kombat 3 - Fight for Windows 10 е најновото дополнување на серијата Mortal Kombat, која е омилена на фановите од нејзиното основање во 1992 година. Оваа игра е задолжителна за секој гејмер кој сака интензивни борбени игри со извонредна приказна.

Играта се одвива по настаните на Mortal Kombat II, каде што Шао Кан ја презеде контролата над Земјата и надземниот свет. Светот сега е потопен во темнина, обземен од неговите варварски ѕверови. Играте како еден од борците кој мора да се судри со злото за да го врати редот и да го стави Шао Кан на негово место.

Mortal Kombat 3 - Fight for Windows 10 содржи петнаесет немилосрдни пугилисти, вклучително и нови борци како Nightwolf, Sheeva, Stryker и Sindel. Се разбира, ќе ги најдете и вашите стари омилени како Џекс, Соња Блејд и Лиу Канг. Секој лик има свој уникатен сет на движење што може да се користи за соборување на противниците.

Играта вклучува осум кул ликови; уникатни локации; прекрасни специјални потези; најкрвавите Fatalities досега; и акција за еден играч. Сите потези од аркадната верзија се тука исто така за да можете да ги искусите сите ваши омилени комбинации на екранот на вашиот компјутер.

Една од најдобрите работи за Mortal Kombat 3 - Борба за Windows 10 е неговиот режим на повеќе играчи. Можете да се соочите со пријател и да дознаете кој е вистински крал или кралица на комбат! Режимот за повеќе играчи ви овозможува да се натпреварувате со други играчи онлајн или локално користејќи режим на поделен екран.

Графиката во оваа игра е неверојатно реална со детални модели на карактери кои ја оживуваат личноста на секој борец на екранот. Звучните ефекти се исто така врвни со хитови кои крцкаат коски што ќе ве натераат да го чувствувате секој удар!

Што се однесува до механиката на игра, Mortal Kombat 3 - Fight for Windows 10 нуди мазни контроли што им овозможуваат на играчите лесно да извршуваат сложени комбинации без да се чувствуваат несмасно или не реагираат.

Севкупно, оваа игра нуди извонредно искуство исполнето со интензивни битки помеѓу некои од најпознатите иконски ликови на игрите! Без разлика дали сте долгогодишен обожавател или нов играч кој бара возбудливо искуство со борбена игра – Mortal Kombat III: Fight For Windows Ten обезбедува сè што гејмерите би можеле да посакаат од оваа класична франшиза!

Клучни карактеристики:

- Петнаесет немилосрдни пугилисти

- Уникатни локации

- Прекрасни специјални потези

- Крвави смртни случаи

- Акција со еден играч

- Мултиплеер режим (онлајн/локален)

- Неверојатно реалистична графика

- Нежни контроли

Системски барања:

Минимум:

ОС: Windows Vista/7/8/8.1/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i5 @2 GHz+

Меморија: 4 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX660/AMD R9 серија

DirectX: Верзија 11

Складирање: 20 GB достапен простор

Препорачано:

ОС: Windows Vista/7/8/8.1/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i7 @2 GHz+

Меморија: 16 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX970/AMD R9 серија

DirectX: Верзија 11

Складирање: 20 GB достапен простор

Целосни спецификации
Издавач Western Style Games
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-07-23
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 386

Comments: