Street Views for Windows 10

Street Views for Windows 10

Windows / Industrial Jungle Naturama / 361 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте некој кој сака да патува и да истражува нови места, тогаш Street Views за Windows 10 е совршената апликација за вас. Овој бесплатен софтвер ви овозможува да откривате светски знаменитости, да истражувате природни чуда и да внесувате локации како што се адреси, музеи, ресторани, амфитеатри, водопади итн. со слики од 360 степени од Street View и Google Maps. Со инсталирана апликација на вашиот мобилен уред Windows Phone или оперативен систем, се што треба да направите е да напишете адреса или име на место за веднаш да ја видите во Google Street View.

Street Views за Windows 10 е моќна алатка која ви овозможува да го доживеете светот како никогаш досега. Без разлика дали планирате патување или едноставно сакате да истражувате различни делови на светот од удобноста на вашиот дом, оваа апликација има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, тој е совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Една од најдобрите работи за Street Views за Windows 10 е неговата обемна база на податоци за локации. Од познати знаменитости како Ајфеловата кула во Париз до помалку познати скапоцени камења како скриени водопади на Бали - оваа апликација има се. Можете лесно да пребарувате за која било локација користејќи клучни зборови или со внесување адреса директно во лентата за пребарување.

Откако ќе пронајдете локација што ве интересира, едноставно кликнете на неа за да ја видите нејзината слика со уличен приказ. Сликите се со висок квалитет и обезбедуваат целосен приказ од 360 степени на вашата избрана локација - овозможувајќи ви да се чувствувате како навистина да сте таму! Можете да зумирате/одзумирате на овие слики, како и да ги ротирате наоколу за да прикажуваат различни агли.

Друга одлична карактеристика на Street Views за Windows 10 е неговата способност да обезбедува насоки помеѓу две точки користејќи интеграција на Google Maps. Ова значи дека не само што можете да видите како изгледа одредена локација од нивото на улицата, туку и да добиете насоки за тоа како најдобро да стигнете до таму!

Апликацијата, исто така, им овозможува на корисниците да ги зачувуваат своите омилени локации за да можат лесно да им пристапат подоцна без да бараат повторно секојпат кога ќе сакаат информации за тие места.

Генерално, Street Views за Windows 10 е одлична апликација која им овозможува на корисниците извонредно искуство кога истражуваат нови места низ светот. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со висококвалитетни слики ја прави една од најдобрите апликации за патување достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Industrial Jungle Naturama
Страница на издавачи http://bit.ly/1fVKeC6
Датум на издавање 2017-07-23
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 361

Comments: