VivaVoice: Voice Editor for Windows 10

VivaVoice: Voice Editor for Windows 10

Опис

VivaVoice: Voice Editor за Windows 10 е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да снимате, уредувате и подобрувате вашиот глас. Без разлика дали сакате да креирате смешни гласови за вашите видеа или едноставно да го подобрите квалитетот на вашите аудио снимки, VivaVoice ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, VivaVoice му олеснува на секој да создава гласовни снимки со професионален квалитет. Можете да започнете со снимање на вашиот глас со помош на микрофон или увоз на постоечка аудио датотека. Откако ќе ја имате вашата снимка, можете да ги користите вградените алатки за уредување за да скратите, исечете, копирате, залепите и бришете делови од аудиото по потреба.

Но, тоа е само почеток! VivaVoice доаѓа и со широк спектар на ефекти кои ви овозможуваат да го трансформирате вашиот глас на безброј начини. Можете да додавате ехо или реверб ефекти за да им дадете на вашите снимки попростран звук; приспособете ги поставките за висината и брзината за да звучите како коверица или Дарт Вејдер; примени ефекти на изобличување за побучен звук; или користете ги поставките за изедначување за да го прилагодите фреквентниот одговор на вашето снимање.

Покрај овие основни ефекти, VivaVoice вклучува и понапредни функции како што се алатките за намалување на шумот кои помагаат да се елиминира бучавата во заднина од вашите снимки. Ова е особено корисно ако снимате во бучни средини како кафулиња или аеродроми.

Откако ќе завршите со уредување и подобрување на вашето снимање со моќните алатки на VivaVoice, време е да го споделите со другите! Можете лесно да ги извезувате вашите готови аудиодатотеки во различни формати, вклучувајќи MP3 и WAV, така што тие се компатибилни со повеќето уреди. И ако сакате уште повеќе опции за споделување и дистрибуирање на вашата работа онлајн - нема проблем! Со само еден клик на копчињата за социјалните медиуми интегрирани во нашиот софтверски интерфејс - Фејсбук, Твитер итн., споделете директно од нашата апликација!

Севкупно, VivaVoice: Voice Editor за Windows 10 е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка која им овозможува да снима висококвалитетен звук додека се забавува експериментирајќи со различни гласови и звуци. Без разлика дали создавате подкасти, гласови, музички нумери или едноставно се забавувате правејќи глупави гласови, Vivavoice има сè што е потребно на дофат на раката!

Целосни спецификации
Издавач dennis_deno
Страница на издавачи http://fakecallingwindows.blogspot.co.ke/
Датум на издавање 2017-08-27
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 222

Comments: