Map me for Windows 10

Map me for Windows 10

Windows / Afroz Qureshi / 2317 / Целосни спецификации
Опис

Map me for Windows 10 е моќен софтвер за патување кој ви помага лесно да се движите низ градот. Без разлика дали сте турист или локален жител, Map me ги има сите карактеристики што ви се потребни за брзо и ефикасно движење.

Со Map me, можете да гледате карти во воздушни, теренски, патишта и хибридни прикази. Ова ви дава сеопфатно разбирање на вашата околина и ви помага соодветно да ја планирате вашата рута. Можете исто така да ги зачувате вашите омилени места на мапата за брз пристап подоцна.

Една од истакнатите карактеристики на Map me е неговата способност да обезбедува податоци за сообраќајот во реално време. Ова значи дека ако претстои сообраќајна несреќа или затворен пат, „Карта ме“ ќе ве извести и ќе предложи алтернативна маршрута за да избегнете одложувања.

Покрај обезбедувањето насоки, Map me им овозможува на корисниците да пребаруваат ресторани, хотели, клубови и други точки на интерес во близина. Ова го олеснува наоѓањето нови места за истражување додека патувате или откривате скриени скапоцени камења во вашиот сопствен град.

Map me е дизајниран имајќи го предвид корисничкото искуство. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, така што дури и оние кои не се технолошки такт можат да го користат без никакви тешкотии. Софтверот е оптимизиран за Windows 10 што значи дека работи непречено на кој било уред што работи со овој оперативен систем.

Севкупно, ако барате сигурен придружник за патување кој ќе ви помогне да го олесните навигацијата низ непозната територија од кога било досега, тогаш не гледајте подалеку од Map Me за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач Afroz Qureshi
Страница на издавачи https://www.facebook.com/youngistaanboy
Датум на издавање 2017-08-23
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 16
Вкупно преземања 2317

Comments: