Windows Maps for Windows 10

Windows Maps for Windows 10

Опис

Windows Maps за Windows 10 е моќна апликација за патување која им овозможува на корисниците лесен и интуитивен начин да се движат низ светот. Без разлика дали возите, пешачите или возите јавен превоз, оваа апликација ве покрива со својата гласовна навигација и насоки чекор-по-сврт.

Со Windows Maps, можете да пребарувате места за да добивате насоки, деловни информации и рецензии. Ова го олеснува наоѓањето на најдобрите ресторани, хотели и атракции во кој било град или град. Можете дури и да преземате карти за да ги користите кога сте офлајн, така што никогаш не треба да се грижите дека ќе го изгубите патот.

Една од најимпресивните карактеристики на Windows Maps се неговите можности за виртуелна турнеја. Со воодушевувачки снимки од воздух и погледи од 360 степени на ниво на улица, оваа апликација им овозможува на корисниците да истражуваат градови од целиот свет без воопшто да ги напуштат своите домови. Оваа функција е совршена за секој кој сака да патува, но нема време или ресурси да го стори тоа.

Друга одлична работа за Windows Maps е тоа што обезбедува постојано искуство на сите ваши компјутери и телефони со Windows 10. Ова значи дека без разлика каде сте или каков уред користите, секогаш ќе можете да пристапите до вашите мапи и да добивате насоки брзо и лесно.

Генерално, ако барате сигурна апликација за патување која ќе ви помогне да ве води на вашите авантури низ светот, тогаш не гледајте подалеку од Windows Maps за Windows 10. Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, оваа апликација сигурно ќе станете суштинска алатка во вашиот патнички арсенал.

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com
Датум на издавање 2017-06-01
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows/10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (ARM, x64, x86)
Цена Free
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 706

Comments: