Gallery Lock (Hide pictures) for Windows 10

Gallery Lock (Hide pictures) for Windows 10

Опис

Gallery Lock (Сокриј слики) за Windows 10 е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува лесно да ги сокриете и шифрирате вашите фотографии. Со Gallery Lock, можете да ја чувате вашата приватност апсолутно безбедна со криење на иконата за апликација и внесување на вашите приватни слики во безбеден свод за кој никој не знае за постоењето.

Една од истакнатите карактеристики на Gallery Lock е неговата способност да крие фотографии. Скриените датотеки се сите шифрирани, осигурувајќи дека ќе останат целосно безбедни и недостапни за секој што нема пристап до апликацијата. Дополнително, Gallery Lock поддржува криење на нејзината икона, така што никој нема да знае дека е инсталирана на вашиот уред освен вие.

Друга одлична карактеристика на Gallery Lock е неговата поддршка за криење датотеки во SD-картичка и преместување шифрирани датотеки на SD-картичка со цел да се заштеди складирање на уредот. Ова значи дека можете да складирате онолку приватни слики колку што сакате без да се грижите дека ќе останете без простор на вашиот уред.

Gallery Lock, исто така, доаѓа интегрирано со приватен веб-прелистувач, кој ви овозможува безбедно да пребарувате на веб без да оставате никакви траги зад себе. Можете дури и да ги преземете сите слики и видеа од веб-страници со само еден допир.

Во однос на корисничкото искуство, Gallery Lock има прекрасен дизајн кој им овозможува на корисниците непречено и неверојатно искуство за прелистување медиуми. Интерфејсот е елегантен и лесен за користење, што го прави едноставен за секој да се движи низ својата приватна колекција на фотографии.

Едно нешто што вреди да се забележи за Gallery Lock е дека нема ограничување за складирање кога станува збор за криење фотографии. Ова значи дека можете да складирате онолку приватни слики колку што сакате без да се грижите дека ќе ги достигнете ограничувањата или ограничувањата.

Конечно, вреди да се спомене дека Gallery Lock поддржува и криење и репродукција на GIF слики - нешто што не го нудат сите апликации за заштита на приватноста.

Севкупно, ако заштитата на приватноста е важна за вас, тогаш топло препорачуваме да пробате Gallery Lock (Скриј слики) за Windows 10. Со своите моќни способности за шифрирање, интуитивен дизајн на интерфејс и опсег на корисни функции - вклучувајќи поддршка за GIF-датотеки - овој софтвер нуди се што е потребно за да ги заштитите вашите лични податоци од љубопитните очи!

Целосни спецификации
Издавач Photo Manager
Страница на издавачи http://privacy-policy-storage.azurewebsites.net/PrivacyPolicy_PhotoManager.htm
Датум на издавање 2017-08-21
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 531

Comments: