Photo Editor FotoRus for Windows 10

Photo Editor FotoRus for Windows 10

Windows / Photo Perfect Studio / 1534 / Целосни спецификации
Опис

Уредувач на фотографии - FotoRus: Сè-во-едно и бесплатен уредувач на фотографии Про и фото-колажи и фото мрежа со многу неверојатни филтри и распоред и рамки за Instagram

Дали барате моќен уредувач на фотографии што може да ви помогне да креирате прекрасни колажи, да додавате филтри, рамки и налепници на вашите фотографии? Не гледајте подалеку од FotoRus - Photo Editor Pro & Picture Editor. Овој забавен и креативен создавач на колажи за фотографии и уредувач на фотографии е совршен за секој што сака да ги подигне своите фотографии на следното ниво.

Со FotoRus - Photo Editor Pro, можете да додавате нови рамки на вашите омилени фотографии за Instagram. Вклучувајќи колаж за фотографии, налепници и налепници за движење, филтри кои ве интересираат, професионални алатки за уредување фотографии, селфи камера, PIP камера, камера за шминка, таен албум и уметнички ефекти на фотографии Уредувач на слики со распоред и рамки.

Колаж

Една од главните карактеристики на FotoRus - Photo Editor Pro е неговата функција за колаж. Со повеќе од 100 квадратни портрети на пејзажни ленти форматираат распоред на стилови за да одговараат на сите ваши потреби за уметнички колаж. Можете лесно да креирате убави колажи користејќи го овој софтвер.

Налепница

FotoRus - Photo Editor Pro доаѓа и со широк спектар на налепници кои можете да ги користите за да ги направите вашите фотографии поизразени. Од смешни ефекти на лице до слатки теми за девојки, има толку многу опции достапни во овој софтвер.

Налепниците и налепниците за движење редовно се ажурираат. Смешна налепница за движење на Трамп Налепници за движење и налепници симпатична тема.

ПИП

Прекрасно и креативно професионално студио селфи со еден допир, популарно во над 40 земји, одлично за уредување фотографии со PIP камера.

Маг библиотека

Во нашата библиотека има многу модерни шаблони за фото-решетка и колаж за фотографии од кои можете да изберете. Нашите рамки за фото-решетка доаѓаат во режими на портрет квадратни пејзажни ленти за да одговараат на сите ваши потреби, а потоа уредувајте фотографии денес!

Таен албум

Заштитете ги вашите тајни фотографии од други со користење на функцијата таен албум во FotoRus - Photo Editor Pro. Оваа функција ви овозможува да чувате одредени слики скриени од љубопитните очи, а сепак да можете да им пристапите кога сакате.

Популарни функции:

1.Фото филтер- Лесно креирајте автентична прекрасна слика за уредување.

2.Без отсекување фотографии за социјалните медиуми - можете да објавувате фотографија со целосна големина на Instagram Facebook Twitter без да сечете.

3.Photo Collage- Одличен уредувач на фотографии кој ви помага да колажирате фотографии со различни шаблони на рамки и распоред на фото решетки.

4. Додадете текст на фотографии - пишувајте текстови на вашата слика што ја уредувате користејќи различни фонтови, менувајте ја големината на бојата, нанесете неколку кул текстуални ефекти на нив.

Во заклучок,

FotoRus -Photo Editor pro е одличен избор доколку барате моќно, но лесно за користење софтверско решение за дигитална фотографија, кое нуди широк спектар на функции, вклучувајќи колажи филтри рамки налепници PIP фотоапарат за шминка камера тајни албуми уметнички ефекти распореди на слики итн. Без разлика дали сте аматер фотограф или професионалец, овој софтвер има се што е потребно!

Целосни спецификации
Издавач Photo Perfect Studio
Страница на издавачи http://dilbara.coolpage.biz/privacy-policy
Датум на издавање 2017-08-24
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 1534

Comments: