Street Fighter Return for Windows 10

Street Fighter Return for Windows 10

Windows / MediGroup Soft / 2591 / Целосни спецификации
Опис

Street Fighter Return за Windows 10 е возбудлива игра со симулатор што го носи класичното искуство со аркадни борби на вашиот компјутер. Оваа игра е совршена за љубителите на Street Fighter Alpha 3 и Street Fighter 2 Revival, бидејќи ви овозможува лесно да ги играте овие игри на вашиот компјутер.

Со повеќе од 31 лик од кои можете да изберете, Street Fighter Alpha 3 нуди широк список на борци што ќе ве држи ангажирани со часови. Секој лик има свој уникатен сет на потези и способности, правејќи секој натпревар да се чувствува свеж и возбудлив.

Една од истакнатите карактеристики на Street Fighter Alpha 3 е неговите повеќекратни начини на игра. Без разлика дали претпочитате аркаден режим, режим на преживување или битки еден на еден против други играчи онлајн, оваа игра има по нешто за секого.

Вреди да се забележи и беспрекорната анимација во Street Fighter Alpha 3. Графиките се јасни и детални, правејќи секоја борба да се чувствува како филмско искуство. Дополнително, играта нуди три различни стилови на борба за секој лик - A-ism, V-ism и X-ism - што ви овозможува уште повеќе да го приспособите вашето искуство во игра.

Street Fighter Return, исто така, вклучува поддршка за преземање Pokemon игри и Game Boy Advance ROM. Ова значи дека можете лесно да ја проширите вашата библиотека за игри надвор од насловите на Street Fighter.

Преземањето и репродукцијата на овој Game Boy Advance симулатор со две копчиња не може да биде полесно - едноставно преземете го софтверот од нашата веб-страница и почнете да играте веднаш! Со својот интуитивен интерфејс и кориснички контроли, дури и почетниците можат да скокаат директно во акција без никаква мака.

Генерално, ако сте љубител на класични борбени игри во аркадни стилови како Street Fighter Alpha 3 или Street Fighter 2 Revival, тогаш не гледајте подалеку од Street Fighter Return за Windows 10. Со својот обемен список на карактери, повеќе начини на игра, беспрекорни Графика со квалитет на анимација и приспособливи опции за игра, оваа игра сигурно ќе обезбеди часови по часови забава!

Целосни спецификации
Издавач MediGroup Soft
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-08-03
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 2591

Comments: