Antivirus Hub + for Windows 10

Antivirus Hub + for Windows 10

Опис

Antivirus Hub + за Windows 10 е сеопфатен безбедносен софтвер кој им обезбедува на корисниците бесплатна колекција од совети, прегледи, преземања и новости за антивирусен софтвер. Со зголемениот број на сајбер закани и напади со малициозен софтвер, стана неопходно да имате инсталиран сигурен антивирусен софтвер на вашиот компјутер. Antivirus Hub + за Windows 10 нуди еднократно решение за сите ваши антивирусни потреби.

Категоријата на софтвер на Antivirus Hub + за Windows 10 е безбедносен софтвер. Тој е дизајниран да им обезбеди на корисниците најнови информации за различни антивирусни програми достапни на пазарот. Примарната цел на овој софтвер е да им помогне на корисниците да донесат информирана одлука при изборот на антивирусна програма која најдобро одговара на нивните потреби.

Antivirus Hub + за Windows 10 вклучува список на популарни и сигурни антивирусни програми како Avast Free Antivirus, AVG Antivirus free, Avira Free Antivirus, Qihoo 360 Total Security, Panda Free Antivirus, Windows Defender, Bitdefender Free Antivirus, Norton Antivirus, McAfee Antivirus 2017 и Kaspersky Antivirus 2017. Корисниците можат да читаат прегледи за овие програми и да дознаат која одговара на нивните барања.

Една од значајните предности на користењето на овој софтвер е тоа што заштедува време со обезбедување на сите потребни информации на едно место. Корисниците не мора да поминуваат часови истражувајќи различни веб-локации или форуми за да откријат која антивирусна програма треба да ја инсталираат на нивниот компјутер.

Друга предност на користењето на овој софтвер е тоа што им помага на корисниците да останат во тек со најновите вести поврзани со заканите за сајбер безбедноста и нападите на малициозен софтвер. Делот за вести обезбедува редовни ажурирања за нови вируси или малициозен софтвер откриени во различни делови на светот, заедно со совети како да го заштитите вашиот компјутер од нив.

Antivirus Hub + за Windows 10 исто така нуди преземања за различни популарни антивирусни програми споменати погоре, така што корисниците можат лесно да ги преземаат без да бараат преку повеќе веб-страници или да ризикуваат преземање од недоверливи извори.

Дизајнот на корисничкиот интерфејс (UI) на овој софтвер е едноставен, но елегантен што им овозможува лесно да го користат дури и нетехнички луѓе без никакви тешкотии. Дизајнот на корисничкиот интерфејс гарантира дека сите функции се лесно достапни од едно место, што ја прави навигацијата без напор.

Како заклучок, ако барате веродостојни информации за различни видови антивирусни програми достапни на пазарот, заедно со преземања и закани за сајбер-безбедност поврзани со вести, тогаш не гледајте подалеку од Antivirushub+forWindows10! Ова сеопфатно безбедносно решение ќе ви заштеди време додека ве одржува во тек со сè што е поврзано со сајбер безбедноста!

Целосни спецификации
Издавач Apps GA
Страница на издавачи http://www.antivirusbytes.com/
Датум на издавање 2017-08-28
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 78

Comments: