Cleaner Booster for Windows 10

Cleaner Booster for Windows 10

Windows / Photo VideoSoft / 251 / Целосни спецификации
Опис

Cleaner Booster за Windows 10 е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви помага да ги отстраните сите дупликати медиумски датотеки присутни во вашата внатрешна и надворешна меморија. Оваа апликација е дизајнирана да ви овозможи лесен и ефикасен начин за управување со вашите медиумски датотеки, осигурувајќи дека имате доволно простор на вашиот уред за нови фотографии, видеа и музика.

Со Cleaner Booster за Windows 10, можете лесно да ги скенирате сите папки на вашиот уред што содржат медиумски датотеки. Апликацијата ќе бара дупликати во овие папки и ќе ви обезбеди листа на сите пронајдени дупликат датотеки. Потоа можете да изберете кои датотеки да ги избришете врз основа на вашите параметри.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да избира само одредени папки за скенирање. Ова значи дека ниедна датотека не се брише од која било деизбрана папка, што ви дава целосна контрола врз тоа кои медиумски датотеки се скенираат и бришат.

Друга одлична карактеристика на Cleaner Booster за Windows 10 е неговата способност да означува поединечни дупликати датотеки за бришење, вклучувајќи ја и оригиналната датотека. Сепак, важно е да потврдите дека избраните датотеки се дефинитивно оние што сакате да ги отстраните бидејќи не може да се вратат откако ќе се избришат.

Апликацијата исто така им овозможува на корисниците да закажуваат скенирање на неделна основа со едно скенирање дневно. Оваа функција осигурува дека вашиот уред ќе остане без метеж без да мора рачно да иницирате скенирање секој пат.

Дополнително, Cleaner Booster за Windows 10 одржува кумулативна статистика на сите скенирања извршени од корисниците. Оваа статистика може да се сподели со пријателите и членовите на семејството кои исто така може да имаат корист од користењето на овој софтвер.

Накратко, Cleaner Booster за Windows 10 е одличен софтвер за дигитални фотографии дизајниран специјално за управување со дупликати на медиумски датотеки на уреди што ја користат најновата верзија на оперативниот систем на Microsoft - Windows 10. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како што се селективни опции за скенирање папки и закажани скенира способности; тоа е суштинска алатка за одржување на уредите организирани додека се ослободува вреден простор за складирање!

Целосни спецификации
Издавач Photo VideoSoft
Страница на издавачи https://w8privacy.azurewebsites.net/privacy?dev=Photo%20Videosoft&app=BeautyPlus%20Makeover&mail=dmlkZW9iaXJkQGhvdG1haWwuY29t&lng=En
Датум на издавање 2017-08-30
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 251

Comments: