MarineTraffic for Windows 10

MarineTraffic for Windows 10

Windows / Exmile Solutions / 1098 / Целосни спецификации
Опис

MarineTraffic за Windows 10 е моќна апликација за патување која прикажува позиции на бродови и јахти ширум светот во реално време. Со најголемата мрежа на приемници на системот за автоматска идентификација (AIS), оваа апликација ги покрива повеќето главни пристаништа и транспортни правци, овозможувајќи ви да гледате бродови на мапата во живо, да пребарувате бродови, чамци и пристаништа и да видите што е во ваша близина.

Со повеќе од 100.000 пловни објекти дневно кои ги известуваат своите позиции преку MarineTraffic AIS, можете да останете во тек со најновите информации за движењето на бродовите ширум светот. Без разлика дали сте морнар или само некој што сака да ги следи поморските активности, MarineTraffic е суштинска алатка за секој кој е заинтересиран за следење на бродови.

Една од клучните карактеристики на MarineTraffic е неговата способност да обезбедува информации за пристигнување и полетување пристаништа во живо за над 15.000 пристаништа и пристаништа ширум светот. Оваа функција им овозможува на корисниците да останат информирани за тековните услови во пристаништата, како и за проценетото време на пристигнување за чамци и бродови.

Друга одлична карактеристика на MarineTraffic е неговата способност да управува со вашата листа на бродови („MY FLEET“), која може да се сподели со сите ваши уреди и да се пристапи преку MarineTraffic.com. Оваа функција им овозможува на корисниците да ги следат нивните омилени бродови или оние што се заинтересирани внимателно да ги следат.

Покрај овие карактеристики, MarineTraffic обезбедува и податоци за ветар во живо, како и 48-часовни прогнози за ветерот на мапата. Оваа информација може да биде неверојатно корисна за морнарите на кои им се потребни точни податоци за времето кога ги планираат своите патувања.

За оние кои сакаат да прелистуваат фотографии поврзани со поморската активност, MarineTraffic има над 2 милиони достапни фотографии со бродови, пристаништа на јахти и светилници од целиот свет. Овие фотографии се дадени од членовите на големата заедница MarineTraffic што го прави одличен ресурс за сите заинтересирани за поморска фотографија.

Севкупно, ако барате моќна апликација за патување која обезбедува детални информации за движењето на бродовите низ светот, тогаш не гледајте подалеку од MarineTraffic за Windows 10. Со својата широка област на покриеност во комбинација со нејзиниот кориснички интерфејс, ја прават суштинска алатка без разлика дали вие сте морнар или само некој кој сака да води евиденција за поморските активности. Приклучувањето на оваа одлична заедница ќе им овозможи на корисниците пристап до сите овие функции додека ќе останат поврзани со други истомисленици од целиот свет!

Целосни спецификации
Издавач Exmile Solutions
Страница на издавачи http://www.marinetraffic.com/en/p/privacy-policy
Датум на издавање 2017-07-22
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена $3.49
Преземања неделно 13
Вкупно преземања 1098

Comments: