Birthday Cards for Windows 10

Birthday Cards for Windows 10

Windows / Signity Solutions / 141 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од испраќање на истите стари здодевни роденденски честитки до вашите пријатели и семејството? Не гледајте подалеку од Роденденски картички за Windows 10, целосно новата апликација која ви овозможува лесно да ги приспособите убавите роденденски честитки со ваш сопствен текст и слики.

Со својот интуитивен дизајн и кориснички интерфејс, Birthday Cards го олеснува персонализирањето на роденденските честитки. Едноставно изберете шаблон од нашиот широк избор на дизајни, додајте ја вашата искрена порака и надополнете ја со прекрасна слика што ќе го разубави денот на вашата сакана.

Но, прилагодувањето не застанува тука. Со лесните алатки за уредување на Birthday Cards, можете да ги приспособите големината на фонтот и бојата на вашиот текст за да се истакне уште повеќе. Можете исто така да ги исечете или промените големината на вашите слики за совршено да се вклопат во распоредот на картичката.

Откако ќе ја создадете совршената роденденска честитка, споделувањето со пријателите и семејството е исто толку лесно. Со нашите едноставни опции за споделување, можете да ја објавите вашата готова картичка директно на нивниот ѕид на Фејсбук или да ја испратите преку Твитер со само неколку кликања.

Но, не прифаќајте ни збор за тоа - еве што имаат да кажат некои од нашите задоволни корисници:

„Ми се допаѓа колку е лесна за користење оваа апликација! Успеав да создадам прекрасна персонализирана роденденска честитка за мојот пријател за само неколку минути“. - Сара М.

„Шаблоните се многу слатки! Имав проблем да изберам кој го сакам бидејќи сите беа многу одлични“. - Емили Т.

„Не сум многу запознаен со технологијата, но дури и јас можев да сфатам како да ја користам оваа апликација без никакви проблеми. - Џон Д.

Па што чекаш? Преземете ги роденденските картички за Windows 10 денес и почнете да ширите роденденска љубов една по една!

Целосни спецификации
Издавач Signity Solutions
Страница на издавачи http://www.signitysolutions.com
Датум на издавање 2017-07-23
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 141

Comments: