Pool Master Pro for Windows 10

Pool Master Pro for Windows 10

Опис

Pool Master Pro за Windows 10 е класична игра со базен која нуди бескрајни часови забава. Без разлика дали сте искусен играч на базен или штотуку почнувате, оваа игра е совршена за секој кој ја сака возбудата на играта. Со своите интуитивни контроли и реалистичен физички мотор, Pool Master Pro обезбедува автентично искуство со базен што ќе ве натера да се враќате за повеќе.

Една од најдобрите работи за Pool Master Pro е тоа што е потполно бесплатна за играње. Не треба да трошите пари за да уживате во сите функции и опции за игра достапни во оваа игра. Ова го прави одличен избор за секој кој сака да се забавува без да се скрши.

Играта во Pool Master Pro е едноставна, но предизвикувачка. Го користите прстот за да манипулирате со стапот и да ги контролирате и насоката и силата кога ја удирате топката. Контролите се лесни за учење, но нивното совладување бара пракса и вештина.

Една од истакнатите карактеристики на Pool Master Pro е неговиот реалистичен физички мотор. Топките се движат и реагираат исто како на вистинска маса за билијард, што додава дополнителен слој на потопување на искуството во игра. Ваквото внимание на деталите прави играњето на Pool Master Pro да се чувствува како да сте всушност во сала за базен.

Покрај неговата основна механика за играње, Pool Master Pro нуди и неколку различни режими и опции за истражување на играчите. Има режим за еден играч каде што можете да ги вежбате своите вештини против противниците со вештачка интелигенција, како и режими за повеќе играчи каде што можете да се натпреварувате со други играчи онлајн.

Друга одлична карактеристика на Pool Master Pro се неговите опции за прилагодување. Можете да изберете од неколку различни дизајни и позадини на маси, како и да го приспособите вашиот стап со различни бои и дезени.

Генерално, ако барате забавна и привлечна игра со базен што нема да ве чини ништо, тогаш не гледајте подалеку од Pool Master Pro за Windows 10. Со своите интуитивни контроли, реалистичен физички мотор и разновидни режими/опции за игра , оваа игра има по нешто за сите што сакаат да играат билијард!

Целосни спецификации
Издавач Half Mind
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-09-06
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 179

Comments: