Media Express for Windows 10

Media Express for Windows 10

Опис

Media Express за Windows 10 е домашна софтверска апликација која е дизајнирана специјално за деца. Оваа апликација е совршена за родители кои сакаат да им овозможат на своите деца безбеден и забавен начин да го истражуваат светот на медиумите. Со Media Express, децата можат да уживаат во филмови, ТВ емисии, музика и повеќе без никакви грижи.

Една од најдобрите работи за Media Express е неговата леснотија на користење. Апликацијата е дизајнирана имајќи ги предвид децата, па затоа е неверојатно едноставна за навигација. Дури и малите деца ќе можат да ги најдат своите омилени емисии или песни со само неколку допири на екранот.

Друга одлична карактеристика на Media Express е неговиот широк избор на содржини. Апликацијата нуди пристап до илјадници филмови, ТВ емисии и песни од популарните стриминг услуги како Netflix и Spotify. Децата можат да ги гледаат омилените цртани филмови или да ги слушаат омилените песни на едно место.

Но, она што навистина го издвојува Media Express од другите медиумски апликации е неговиот фокус на безбедноста. Родителите можат да бидат спокојни знаејќи дека нивните деца пристапуваат само до содржината соодветна на возраста преку родителските контроли на апликацијата. Овие контроли им овозможуваат на родителите да постават ограничувања за тоа што нивните деца можат да гледаат или слушаат врз основа на рејтингот или специфични наслови.

Покрај неговите безбедносни карактеристики, Media Express нуди и некои забавни додатоци за децата. Апликацијата вклучува игри и активности кои се и забавни и едукативни. Децата можат да научат нови вештини додека се забавуваат во исто време.

Генерално, Media Express за Windows 10 е одличен избор за родители кои сакаат безбеден и лесен начин за нивните деца да уживаат во медиумската содржина дома. Со својот широк избор на содржини соодветни на возраста и родителски контроли, оваа апликација обезбедува мир на умот, додека сè уште им овозможува на децата да се забавуваат истражувајќи го светот околу нив.

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс дизајниран специјално за деца

- Широк избор на филмови, ТВ емисии, музика

- Родителската контрола обезбедува содржина соодветна на возраста

- Вклучени се забавни игри и активности

Системски барања:

- Windows 10 оперативен систем

- Потребна е интернет конекција

Заклучок:

Media Express за Windows 10 е одличен избор доколку барате безбеден начин вашето дете(деца) да истражува медиумска содржина дома без да се грижи за случајно пристапен до несоодветен материјал. Со својот кориснички интерфејс, колекцијата со широк опсег и функциите за родителска контрола, овој софтвер гарантира дека вашето дете(децата) ќе има часови по часови вредна забава додека ќе остане во соодветните граници. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Rajamannar
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-09-04
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 565

Comments: