SketchApp for Windows 10

SketchApp for Windows 10 1.7.0.0

Windows / Alessio Camaroto / 2477 / Целосни спецификации
Опис

SketchApp за Windows 10 е моќна и интуитивна апликација која ви овозможува да ја ослободите вашата креативност и да креирате неверојатни скици и цртежи користејќи го само вашиот прст. Без разлика дали сте аспирантен уметник или само барате забавен начин да го поминете времето, SketchApp е совршено решение.

Со својот лесен за користење интерфејс и широк опсег на функции, SketchApp го олеснува создавањето прекрасни скици и цртежи на вашиот уред со Windows 10. Апликацијата е достапна во две верзии: бесплатна и платена. Бесплатната верзија ги содржи сите исти функции како и платената верзија, но со одредени ограничувања.

Една од клучните карактеристики на SketchApp е неговата способност да ги брише сите скици или само последната четка со само еден допир. Ова го олеснува експериментирањето со различни идеи без да се грижите за правење грешки. Можете исто така да ја поставите бојата и големината на ударот, што ќе ви овозможи да креирате уникатни дизајни кои навистина се истакнуваат.

Дополнително, SketchApp нуди широк избор на хартиени позадини на кои можете да ги цртате вашите скици и цртежи (достапни само во верзија која се плаќа). Ова ви дава уште поголема креативна слобода при креирањето на вашето уметничко дело.

Ако имате какви било сомнежи, прашања или предлози за SketchApp, не двоумете се да не контактирате преку е-пошта за повеќе информации пред да ја оцените нашата апликација. Ние секогаш сме среќни да помогнеме!

Лог за промени:

- Верзија 1.6: Вчитај скица штотуку зачувана

- Верзија 1.5: Додајте четири новогодишни позадини

- Верзија 1.4: Додајте нова позадина

- Верзија 1.3: Поправка на грешки

- Верзија 1.2: Поправка на грешки

- Верзија 1.1: Резервни скици на SkyDrive

- Верзија 1.o: Прво објавено издание

Генерално, ако барате интуитивна апликација за скицирање која е и забавна и функционална, не гледајте подалеку од SketchApp за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач Alessio Camaroto
Страница на издавачи http://kamax.altervista.org/apps_privacy_policy/autograph_privacy_policy.html
Датум на издавање 2017-08-25
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.7.0.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена $0.99
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 2477

Comments: