Map Pro for Windows 10

Map Pro for Windows 10 1.0.6.8

Windows / Jujuba Software / 150 / Целосни спецификации
Опис

Jujuba Software Map Pro за Windows 10 е моќна и разновидна апликација за патување која им овозможува на корисниците да отвораат датотеки KML и KMZ покрај вообичаените задачи за мапирање, како што се пребарување, добивање насоки и прелистување. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Jujuba Software Map Pro е совршена алатка за секој што сака да го истражува светот околу себе.

Без разлика дали планирате патување или едноставно сакате да истражувате нови места од удобноста на вашиот дом, Jujuba Software Map Pro има се што ви треба. Од наоѓање места до добивање насоки, овој софтвер прави се. И со неговата поддршка за датотеките KML и KMZ, можете лесно да увезувате податоци од други извори за да ги подобрите вашите карти.

Една од клучните карактеристики на Jujuba Software Map Pro е неговата способност да пребарува локации низ целиот свет. Без разлика дали барате одредена адреса или само сакате да видите што е во близина, овој софтвер го олеснува тоа. Едноставно внесете ги вашите термини за пребарување во лентата за пребарување на горниот дел од екранот и оставете Jujuba Software Map Pro да го направи останатото.

Покрај пребарувањето локации, Jujuba Software Map Pro исто така им овозможува на корисниците да добијат насоки помеѓу две точки на картата. Оваа функција е особено корисна кога планирате патувања или навигација во непознати области. Едноставно внесете ја вашата почетна точка и дестинација во алатката за насочување на софтверот и оставете ја да ја пресмета најдобрата рута врз основа на моменталните сообраќајни услови.

Друга одлична карактеристика на Jujuba Software Map Pro е неговата способност да прелистува мапи во 3D режим. Овој режим им овозможува на корисниците да гледаат мапи од различни агли и перспективи, давајќи им поизвонредно искуство кога истражуваат нови места. И со поддршка за екрани на допир и други влезни уреди, навигацијата низ 3D мапи никогаш не била полесно.

Се разбира, ниту една апликација за патување не би била целосна без поддршка за офлајн употреба. Со функцијата офлајн режим на Jujuba Software Map Pro, корисниците можат да преземаат мапи пред време за да можат да пристапат до нив дури и кога немаат достапна интернет конекција. Ова го олеснува планирањето на патувањата пред време без да се грижите дека ќе го изгубите пристапот додека сте во движење.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак прифатлива апликација за патување што прави сè, од наоѓање локации до обезбедување детални насоки за возење - не гледајте подалеку од Jujuba Software Map Pro! Со своите напредни функции како поддршка за датотеки KML/KMZ, како и можности за офлајн употреба – овој софтвер навистина има нешто за сите што сакаат да истражуваат нови места околу нашата прекрасна планета Земја!

Целосни спецификации
Издавач Jujuba Software
Страница на издавачи http://jujubasoftware.com/
Датум на издавање 2017-07-12
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Патува
Под категорија Транспорт
Верзија 1.0.6.8
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 150

Comments: