Copay - Secure Bitcoin Wallet for Windows 10

Copay - Secure Bitcoin Wallet for Windows 10

Опис

Дали барате безбеден и сигурен начин за управување со вашите биткоин средства? Не гледајте подалеку од Copay, паричникот со отворен код со повеќе потписи од BitPay. Со Copay, можете да ги чувате вашите средства поединечно или безбедно да ги споделувате финансиите со други корисници користејќи паричници со повеќе потписи за кои се потребни повеќе одобренија за да се спречат неовластени плаќања.

Без разлика дали штедите за одмор или заедничко купување со пријателите, ги следите трошоците и надоместоците на семејството или управувате со финансиските средства и трошоци за бизнис, клуб или организација, Copay ве покрива. И со функции како создавање и управување со повеќе паричник во апликација, интуитивна безбедност со повеќе потписи за лични или споделени паричници, лесен проток на предлози за трошење за споделени паричници и групни плаќања, хиерархиско детерминистичко (HD) генерирање адреси и резервни копии на паричникот, безбедност базирана на уред што складира сите приватни клучеви локално наместо во облакот - да не зборуваме за поддршка за Bitcoin тест-паричници - Copay е совршен избор за секој што сака биткоин паричник што не ја загрозува безбедноста или пристапноста.

Но, тоа не е се. Со синхрон пристап низ сите главни мобилни и десктоп платформи; Поддршка за протокол за плаќање (BIP70-BIP73) што го олеснува идентификувањето на барањата за плаќање и потврдувањето безбедни плаќања со биткоин; поддршка за 150+ опции за цените на валутата и деноминација на единици во БТК или битови; е-пошта известувања за плаќања и трансфери; приспособливо именување на паричникот и бои на позадината; како и поддршка за четири јазици (EN, JP FR ES), Copay е навистина се-во-едно решение кое ги задоволува потребите дури и на најпребирливите корисници.

И најдобро од се? Copay е бесплатен софтвер кој работи на некомерцијални сервери. Тоа значи дека нема потреба да се потпирате на која било компанија за континуирана поддршка - секој може да го прегледа или да придонесе за нејзиниот изворен код на GitHub (https://github.com/bitpay/copay). Па зошто да чекаме? Преземете Copay денес!

Целосни спецификации
Издавач BitPay
Страница на издавачи https://bitpay.com
Датум на издавање 2017-08-30
Датум на додавање 2017-06-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 232

Comments: