CoffeeCup Web Form Builder

CoffeeCup Web Form Builder 2.9.5485

Windows / CoffeeCup Software / 3965 / Целосни спецификации
Опис

CoffeeCup Web Form Builder е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите брзо и лесно да креираат веб-формули. Со овој софтвер, можете да креирате формулари за регистрација, формулари за нарачки, анкети, покани, апликации, барања за контакт, претплати и се друго што можете да замислите.

Веб формуларите се суштински дел од Интернетот. Тие им овозможуваат на корисниците да комуницираат со веб-страниците на различни начини. Сепак, изградбата на веб-форма од нула може да биде застрашувачка задача за многу програмери. Треба да знаете HTML, CSS, PHP и бази на податоци изобилно само за да започнете.

Тоа е местото каде што CoffeeCup Web Form Builder доаѓа.

Создавањето нова веб-форма е лесно со CoffeeCup Web Form Builder. Едноставно повлечете ги полињата за внесување и другите елементи на формата на своето место - voila! Се роди нова веб-форма! Можете да ги пополните празнините за да го обликувате секој елемент од формуларот токму во она што ви треба. Приспособете ги боите на текстуалните етикети и десетици други опции додека вашата форма не изгледа точно како што сакате.

Ако се чувствувате авантуристички или имате специфични барања за вашите веб-формули, тогаш CoffeeCup Web Form Builder ве опфати и вас! Можете да ги конфигурирате сите работи зад сцената што создаваат неверојатно моќна веб-форма.

Подготвени сте да го зачините стилот на вашата форма? Изберете дизајн од прелистувачот за теми за да го примените директно на вашата форма или изберете друг ако подоцна се премислите!

Вашите формулари се изградени со HTML5 и CSS3 стандарди, така што секое прилагодување е можно со уредување на кодот подоцна доколку е потребно!

Form Builder, исто така, се интегрира со многу популарни даватели на плаќања, вклучително и PayPal Authorize.Net Google Checkout 2Checkout итн... Само одвојте брз момент, поставете го давателот на плаќања за да ја расклопите вашата веб-локација со работи кои бараат наплата за парите од часовникот!

Кога е подготвена веб-страницата на домаќинот, користете бесплатни S-Drive Forms сервис за домаќин на веб-страница или поставувајте датотеки со сопствен сервер затоа што овие целосно компатибилни двете дестинации се префрлаат една со друга во секое време S-Drive ги прикажува сите резултати без да има конфигурирање нешто што носи моќна статистика кажи како се користи седи назад нека завршете ја целата работа!.

Како заклучок, CoffeeCup Web Form Builder е одличен избор за секој што сака брзо лесно да креира интерактивни веб-страници со професионален изглед, без да има потреба од широко познавање на јазици за кодирање како HTML CSS PHP итн.

Целосни спецификации
Издавач CoffeeCup Software
Страница на издавачи http://www.coffeecup.com/
Датум на издавање 2017-06-07
Датум на додавање 2017-06-07
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за развој на веб
Верзија 2.9.5485
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET 3.5
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3965

Comments: