Media Player Classic - BE (64-bit)

Media Player Classic - BE (64-bit) 1.5.1.2548

Опис

Media Player Classic - BE (64-битен) е моќен и разноврсен медиа плеер кој ви овозможува да ги репродуцирате сите ваши омилени аудио и видео датотеки на вашиот Windows компјутер. Овој бесплатен и софтвер со отворен код се базира на оригиналниот проект „Media Player Classic“ на Габест, како и на проектот „Media Player Classic Home Cinema“ на Casimir666. Содржи дополнителни функции и поправени грешки што го прават одличен избор за секој што бара сигурен медиа плеер.

Една од клучните придобивки на Media Player Classic - BE е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е едноставен и интуитивен, што го олеснува навигацијата низ вашата медиумска библиотека и наоѓање на датотеките што сакате да ги репродуцирате. Можете исто така да го приспособите интерфејсот со различни скинови, за да можете да изберете изглед кој одговара на вашиот личен стил.

Друга одлична карактеристика на Media Player Classic - BE е неговата поддршка за широк опсег на формати на датотеки. Без разлика дали репродуцирате MP3, AVI или дури и Blu-ray дискови, овој софтвер ве покрива. Исто така, поддржува преводи во различни формати, за да можете да уживате во филмови на странски јазици без да пропуштите никаков дијалог.

Покрај неговите основни способности за репродукција, Media Player Classic - BE вклучува и некои напредни функции што го прават да се издвојува од другите медиа плеери на пазарот. На пример, вклучува вградени кодеци за популарни видео формати како H.264 и MPEG-4 AVC/H.264 MVC 3D Video (Multiview Video Coding), што значи дека не треба да инсталирате посебни пакети со кодеци за да репродуцирајте ги овие датотеки.

Друга корисна карактеристика на Media Player Classic - BE е неговата способност да прави слики од екранот додека репродуцирате видеа или ДВД. Ова може да биде корисно ако сакате да снимите одреден момент од филм или ТВ шоу без да морате да паузирате или премотувате назад.

Ако сте некој што сака да ги менува поставките за да ги добие најдобрите можни перформанси од вашиот софтвер, тогаш Media Player Classic - BE нема да ве разочара. Вклучува бројни опции за прилагодување на квалитетот на репродукцијата, поставките за излез на аудио, опциите за прикажување на титл и многу повеќе.

Севкупно, ако барате доверлив медиа плеер кој е лесен за користење, но полн со напредни функции, тогаш не гледајте подалеку од Media Player Classic - BE (64-битен). Со поддршка за сите главни формати на датотеки, вклучително и Blu-ray-дискови, заедно со приспособливи скинови и напредни контроли за репродукција, овој софтвер ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за репродукција на мултимедијални содржини на компјутери со Windows!

Целосни спецификации
Издавач MPC-BE
Страница на издавачи https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
Датум на издавање 2017-06-08
Датум на додавање 2017-06-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.5.1.2548
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 1929

Comments: