Media Player Classic - BE (32-bit)

Media Player Classic - BE (32-bit) 1.4.5

Опис

Media Player Classic - BE (32-битен) е моќен и разноврсен медиа плеер кој ви овозможува да ги репродуцирате сите ваши омилени аудио и видео датотеки на вашиот Windows компјутер. Овој бесплатен и софтвер со отворен код се базира на оригиналниот проект „Media Player Classic“ на Габест, како и на проектот „Media Player Classic Home Cinema“ на Casimir666. Содржи дополнителни функции и поправени грешки што го прават одличен избор за секој што бара сигурен медиа плеер.

Една од клучните придобивки на Media Player Classic - BE е неговата едноставност. Корисничкиот интерфејс е чист, интуитивен и лесен за навигација, што го прави достапен дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Можете лесно да пребарувате низ вашата медиумска библиотека, да креирате плејлисти, да ги приспособувате поставките за репродукција и повеќе со само неколку кликања.

Друга предност на овој софтвер е неговата компатибилност со широк спектар на формати на датотеки. Без разлика дали сакате да репродуцирате MP3 или FLAC, AVI или MKV, Media Player Classic - BE ве покрива. Исто така, поддржува преводи во различни формати како што се SRT, ASS/SSA, SUB/IDX и многу повеќе.

Покрај неговите основни карактеристики за репродукција, Media Player Classic - BE нуди и напредни опции за моќните корисници. На пример:

- Можете да ги приспособите кратенките на тастатурата за различни функции

- Можете да примените видео филтри како што се острење или расплетување

- Можете да ги приспособите поставките за аудио како еквилајзер или нормализација на јачината на звукот

- Може да правите слики од екранот додека репродуцирате видеа

Овие карактеристики го прават Media Player Classic - BE идеален избор за оние кои сакаат поголема контрола врз нивното искуство со репродукција на медиуми.

Една значајна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да репродуцира ДВД без да бара дополнителни кодеци или приклучоци. Ова значи дека можете да уживате во омилените филмови без да мора да инсталирате дополнителен софтвер на вашиот компјутер.

Друга предност на користењето на Media Player Classic - BE се неговите ниски системски барања. За разлика од некои други медиа плеери кои бараат хардверски спецификации за непречено функционирање, овој софтвер работи непречено дури и на постари компјутери со ограничени ресурси.

Генерално, ако барате сигурен и богат медиа плеер кој нема да ве чини ништо од џеб, тогаш не гледајте подалеку од Media Player Classic - BE (32-битен). Со својот едноставен, но моќен интерфејс во комбинација со поддршка за бројни формати на датотеки, заедно со напредни опции како приспособливи кратенки на тастатура и видео филтри, го прави еден од најдобрите избори достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач MPC-BE
Страница на издавачи https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
Датум на издавање 2017-06-08
Датум на додавање 2017-06-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.4.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 6749

Comments: