Paint 4 Kids for Windows 10

Paint 4 Kids for Windows 10

Windows / Ela & Pietro Lab / 457 / Целосни спецификации
Опис

Paint 4 Kids за Windows 10 е забавна и интерактивна апликација дизајнирана специјално за децата да ја истражуваат својата креативност преку сликање и боење. Со својот едноставен интерфејс, вашето дете може лесно да избира од различни достапни цртежи и бои за да создаде свое уникатно уметничко дело.

Апликацијата нуди различни режими за цртање, вклучително и пополнување форми со еден допир, движење со прстите за пополнување форми или бесплатно цртање на целиот екран. Ова му овозможува на вашето дете да експериментира со различни техники и стилови додека ги развива своите фини моторни вештини.

Една од најдобрите карактеристики на Paint 4 Kids е можноста да ја изберете големината на вашата четка. Ова значи дека вашето дете може да создаде и смели потези или деликатни детали во зависност од неговата желба. Апликацијата вклучува и алатка за бришење, така што грешките може лесно да се поправат без да мора да се започне одново.

Откако вашето дете ќе го заврши своето ремек-дело, може да го зачува во апликацијата или да го сподели со пријателите и семејството преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како што се Фејсбук или Твитер. Дополнително, имате можност да ги испечатите вашите уметнички дела за да можат да бидат изложени во вашиот дом или да се подарат.

Paint 4 Kids не е само забавен, туку и едукативен бидејќи им помага на децата да развијат важни вештини како што се координација рака-око, препознавање бои и креативност. Совршено е за родители кои сакаат привлечна активност за нивните деца која не вклучува екрани исполнети со реклами или несоодветна содржина.

Генерално, Paint 4 Kids е одличен избор за родители кои бараат безбеден и забавен начин да го поттикнат уметничкото изразување кај нивните деца. Со својот кориснички интерфејс и широкиот опсег на функции, оваа апликација ќе обезбеди повеќечасовна забава додека ја поттикнува креативноста кај младите умови.

Целосни спецификации
Издавач Ela & Pietro Lab
Страница на издавачи http://www.paint4kids.net
Датум на издавање 2017-06-10
Датум на додавање 2017-06-10
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 457

Comments: