Baby Monitor by Annie for Windows 10

Baby Monitor by Annie for Windows 10 1.1.44.0

Windows / Master Internet / 262 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте нов родител што бара сигурна и лесна за употреба апликација за следење на бебето? Не гледајте подалеку од Baby Monitor од Annie, совршениот асистент за чување деца што ги претвора сите два уреди во моќен систем за следење. Со својата испробана и проверена технологија, родителите ширум светот му веруваат на Annie Baby Monitor да ги одржува поврзани со нивните малечки.

Она што го издвојува Annie Baby Monitor од другите апликации за следење бебиња е неговата разноврсност. За разлика од многу други апликации кои работат само на една платформа, Annie Baby Monitor работи непречено на сите три главни платформи - iOS, Android, а сега и на Windows. Ова значи дека можете да ги користите вашите постоечки уреди за да создадете совршен систем за следење за вашите потреби.

Без разлика дали сте дома или далеку, Annie Baby Monitor ве одржува поврзани со вашето бебе преку видео пренос во живо и аудио доводи. Можете дури и да разговарате со вашето бебе преку функцијата за двонасочна комуникација на апликацијата. И ако има некое движење или бучава во собата на вашето бебе, ќе добивате инстант предупредувања за да можете веднаш да ги проверите.

Но, она што навистина го издвојува Annie Baby Monitor е неговата доверливост. Апликацијата користи напредна технологија за шифрирање за да се осигура дека сите податоци што се пренесуваат помеѓу уредите се безбедни и приватни. Плус, тој е ригорозно тестиран од родители ширум светот кои му дадоа блескави критики.

Па зошто да го изберете Annie Baby Monitor? Еве само неколку причини:

- Разновидност: Работи непречено на платформите iOS, Android и Windows

- Лесна за употреба: Едноставно преземете ја апликацијата на два уреди и почнете да ја користите

- Видео пренос во живо: Внимавајте на вашето бебе од каде било

- Двонасочна комуникација: разговарајте со вашето бебе преку апликацијата

- Инстант предупредувања: примајте известувања кога има движење или бучава во собата на вашето бебе

- Сигурно: Испробано и тестирано од родители ширум светот

И ако некогаш имате какви било прашања или грижи за користење на Annie Baby Monitor, нашиот пријателски тим за поддршка е секогаш тука да ви помогне. Само испратете ни е-пошта на [email protected] - би сакале да слушнеме од вас!

Како заклучок, ако барате сигурна и разновидна апликација за следење на бебиња која ви овозможува да останете поврзани со вашето малечко без разлика каде се наоѓате, не гледајте подалеку од Baby Monitor од Annie. Со неговиот лесен за користење интерфејс и напредните функции како видео пренос во живо и инстант предупредувања, не е ни чудо зошто родителите ширум светот и веруваат на оваа апликација како нивен асистент за чување деца!

Целосни спецификации
Издавач Master Internet
Страница на издавачи https://www.anniebabymonitor.com/pp/
Датум на издавање 2017-06-11
Датум на додавање 2017-06-11
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.1.44.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 262

Comments: