Catapult King for Windows 10

Catapult King for Windows 10

Опис

Дали сте подготвени да станете врвен мајстор за катапулт? Не гледајте подалеку од Catapult King за Windows 10, наградуваната игра која ќе ве натера да урнете тврдини, замоци, па дури и змеј што дише со оган во прекрасна 3D фантастична авантура.

Во оваа игра, вие играте како херој кој има задача да спаси принцеза која била киднапирана од змеј. Вооружени со вашиот доверлив арсенал на топовски гранати и напојувања, на вас останува да ги урнете Непријатните витези кои му помагаат на змејот да ја задржи во заробеништво.

Со над 100 забавни и предизвикувачки нивоа за освојување, Catapult King сигурно ќе ве забавува со часови. Но, не грижете се ако работите станат премногу тешки - на располагање има многу напојувања кои ќе ви помогнат да му дадете предност на вашиот катапулт. Заработете магија со завршување на нивоата и искористете ја за да го маѓепсате вашиот катапулт со точност на видното поле или разорни напади како Earth Shock или Lunar Strike.

Но, бидете предупредени - оваа апликација нуди купувања во апликација. Ако сакате да ги ограничите овие купувања користејќи ги поставките на вашиот уред, тоа е доволно лесно да го направите.

Па што чекаш? Придружете се на редот на мајстори за катапулт насекаде и преземете го Catapult King за Windows 10 денес!

Целосни спецификации
Издавач Wicked Witch
Страница на издавачи http://www.knockablock.com
Датум на издавање 2017-06-11
Датум на додавање 2017-06-11
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена $0.99
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 240

Comments: