The Flintstones Cartoons for Kids for Windows 10

The Flintstones Cartoons for Kids for Windows 10

Опис

Flintstones Cartoons for Kids за Windows 10 е врвната апликација за сите обожаватели на Flintstones таму. Со над 160+ цртани филмови за гледање, оваа апликација е најдобриот начин да ги оживеете вашите детски спомени и да ги запознаете вашите деца во светот на Фред, Вилма, Барни и Бети.

Оваа домашна софтверска апликација нуди низа функции што ја прават да се издвојува од другите апликации за цртани филмови достапни на пазарот. Апликацијата ви овозможува лесно да паузирате, репродуцирате, премотувате назад и напред низ епизодите. Може да уживате и во поддршка на цел екран додека ги гледате вашите омилени епизоди.

Една од најимпресивните карактеристики на оваа апликација е нејзината способност за мултитаскинг. Паметната апликација знае каде сте застанале и повторно ќе се вчита во истата позиција кога ќе се вратите. Ова значи дека можете да се префрлате помеѓу различни апликации или дури и да го исклучите вашиот уред без да изгубите евиденција за тоа каде сте биле во епизодата.

Покрај овие карактеристики, The Flintstones Cartoons for Kids нуди и опција за купување во апликација која им овозможува на корисниците да ги отстранат рекламите засекогаш. Ова значи дека можете да уживате во непречено гледање без никакви досадни прекини.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината достапност на барање. Нема потреба да чекате бидејќи сите емисии се достапни токму сега на вашите прсти! Можете лесно да ја прикачите вашата омилена епизода на почетниот екран, така што е само еден допир подалеку од гледање кога и да посакате.

Дизајнот на интерфејсот е прекрасен со мазен дизајн кој обезбедува брзо време на вчитување и одлично корисничко искуство во целина. Ако има какви било прашања или грижи за идните ажурирања или било што друго поврзано со оваа софтверска апликација, тогаш корисниците можат да е-пошта на програмерите директно преку нивните контакт информации дадени во самата апликација.

Генерално, The Flintstones Cartoons for Kids за Windows 10 е одличен избор ако барате висококвалитетно искуство за гледање цртани филмови на вашиот уред дома или додека сте во движење! Совршено е не само за деца, туку и за возрасни кои пораснале гледајќи ги овие класични цртани филмови!

Целосни спецификации
Издавач Beblia
Страница на издавачи http://www.beblia.com
Датум на издавање 2017-06-11
Датум на додавање 2017-06-11
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 311

Comments: