Insaquarium Deluxe: Strange Aquarium for Windows 10

Insaquarium Deluxe: Strange Aquarium for Windows 10

Опис

Insaquarium Deluxe: Strange Aquarium for Windows 10 е возбудлива игра која ќе ве држи приврзани со часови. Оваа игра е за собирање монети за да добиете подобра храна, нова риба и прекрасно оружје. Ќе ви требаат тие оружја за да ги соборите вонземските бос ѕверови кои се закануваат на вашиот аквариум.

Играта на Insaquarium Deluxe е едноставна, но сепак зависна. Започнувате со мал резервоар и неколку основни риби. Вашата цел е да собирате монети со тоа што ќе ги храните вашите риби и ќе ги одржувате среќни. Со овие монети, можете да купите подобра храна, нова риба и моќно оружје.

Како што напредувате низ играта, ќе наидете на бос ѕверови кои се решени да го уништат вашиот аквариум. Овие чудовишта се тешки за победување, но со вистинската стратегија и оружје, можете да ги уништите.

Една од уникатните карактеристики на Insaquarium Deluxe е неговиот систем за рамнотежа на синџирот на исхрана. Секој вид риба има своја претпочитана храна и ако не ја добијат стануваат несреќни или дури и умираат! Затоа, важно е да се внимава на нивните потреби, а истовремено да се одбрануваат напади од чудовишта.

Друг возбудлив аспект на оваа игра е способноста да се собираат монети со цел да се купат силни миленичиња кои ќе ви помогнат да го заштитите вашиот аквариум од напади на чудовишта.

Insaquarium Deluxe Edition нуди подобрено искуство за играње во споредба со неговиот претходник Insaquarium Standard Edition. Графиката е значително подобрена со поживописни бои и детални анимации што ја прават визуелно попривлечна од кога било досега!

Оваа игра е оптимизирана за Windows 10, така што работи непречено без никакви дефекти или проблеми со заостанување што обезбедува непречено искуство со играње во текот на целиот период.

Севкупно, Insaquarium Deluxe: Strange Aquarium for Windows 10 нуди привлечно искуство со игри што ќе ги забавува играчите со часови!

Целосни спецификации
Издавач Sning
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Sning
Датум на издавање 2017-06-12
Датум на додавање 2017-06-12
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, ARM)
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 299

Comments: