My Talking Tom for Windows 10

My Talking Tom for Windows 10

Windows / Outfit7 Limited / 5061 / Целосни спецификации
Опис

My Talking Tom за Windows 10 е врвната игра за виртуелни миленичиња што го зафати светот. Со над 135 земји што ја прифатија оваа игра, таа стана апликација број 1 за игри во својата категорија. Оваа игра ви овозможува да посвоите сопствено бебе маче и да му помогнете да прерасне во целосно возрасна мачка. Можете добро да се грижите за вашиот виртуелен миленик, да му дадете име и да го направите дел од вашиот секојдневен живот така што ќе го храните, ќе си играте со него и ќе го негувате додека расте.

Најдобриот дел од My Talking Tom е тоа што можете да ја облечете вашата мачка на кој било начин што сакате и да изберете од широк избор на бои за крзно и други додатоци. Неговиот дом можете да го украсите со разни предмети за да му биде поудобно на вашиот крзнен пријател. Дополнително, можете да патувате низ светот за да запознаете други Томови кои се исто толку слатки како вашите.

Оваа апликација е сертифицирана PRIVO, што значи дека Outfit7 има воспоставено практики за приватност усогласени со COPPA за да ги заштити личните информации на вашето дете. Нашите апликации не им дозволуваат на помладите деца да ги споделуваат своите информации што гарантира дека се безбедни додека ја играат оваа игра.

My Talking Tom содржи различни функции, како што се промоција на производите на Outfit7 и рекламирање - Линкови кои ги насочуваат клиентите до нашите веб-локации и други апликации Outfit7 - Персонализирање на содржината за да ги привлече корисниците повторно да ја играат апликацијата - Можност за поврзување со пријателите преку социјалните мрежи - Гледање видеа од анимираните ликови на Outfit7 преку интеграција на YouTube - Опција за купување во апликација.

Ставките се достапни за различни цени во виртуелна валута во зависност од моменталното ниво што го достигнува играчот. Достапни се и алтернативни опции за пристап до сите функционалности на апликацијата без да купувате во апликација со вистински пари.

Една уникатна карактеристика на My Talking Tom се неговите мини-игри кои обезбедуваат повеќечасовна забава за играчите кои сакаат одмор од грижата за своите миленици. Овие мини-игри вклучуваат Whack-A-Mouse, Bubble Shooter, Happy Connect, Super Squirrel, Food Fight меѓу другите.

Како заклучок, My Talking Tom е одличен избор доколку барате виртуелна игра за миленичиња исполнета со забава која ќе ве забавува со часови. Со својот широк избор на функции, вклучително и опции за прилагодување, како што се облекување на вашата мачка или украсување на неговиот дом; мини-игри; способности за социјално вмрежување; PRIVO сертификација која гарантира дека се преземаат безбедносни мерки при ракување со лични информации; оваа апликација обезбедува сè што може да се побара во виртуелна игра за домашни миленици!

Целосни спецификации
Издавач Outfit7 Limited
Страница на издавачи http://o7n.co/Angela
Датум на издавање 2017-06-13
Датум на додавање 2017-06-13
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Mobile, Windows Mobile, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5061

Comments: