AppSuite Interactive Signage Touchscreen Software CMS

AppSuite Interactive Signage Touchscreen Software CMS 2.5.3

Опис

AppSuite Interactive Signage Touchscreen Software CMS е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да креирате привлечни интерактивни софтверски решенија за ознаки за вашите клиенти. Овој софтвер работи на сите екрани на допир, маси, терминали за киоск, стели и видео ѕидови. Со софтверот CMS на екран на допир на AppSuite Interactive Signage, можете лесно да комбинирате и приспособувате спремни за употреба апликации со повеќекратен допир со минимално време и трошоци.

Овој софтвер е совршен за ефективен маркетинг на продажно место, информации и забава - како и за тимска соработка и креативност во компаниите. Наградуваната мултикорисничка софтверска технологија овозможува секој голем дисплеј со повеќе допир да биде контролиран од повеќе корисници истовремено заедно.

Со CMS софтверот за интерактивен екран на допир на AppSuite Signage, можете да користите апликации на сите (големи) екрани на допир, маси, терминали за киоск или видео ѕидови. Приспособувањето на апликациите подготвени за употреба - наместо да се развиваат од почеток - ви заштедува време, напор и пари. Трансформирајте ги вашите производи и брендови во возбудливи интерактивни софтверски решенија во вашиот корпоративен дизајн.

Едноставниот интерфејс за влечење и спуштање го олеснува користењето на CMS со екран на допир на AppSuite без да се бараат програмски вештини. Изберете од се поголем број апликации и виџети од различни категории. Изменете една апликација или комбинирајте повеќе апликации и виџети во поголеми проекти.

AppSuite Interactive Signage Touchscreen Software CMS е совршено решение за бизниси кои сакаат да создадат привлечни решенија за интерактивни знаци кои се и економични и лесни за употреба.

Клучни карактеристики:

1) Поддршка за повеќе корисници: Наградуваната мултикорисничка технологија овозможува секој голем дисплеј со повеќе допир да биде контролиран од повеќе корисници истовремено заедно.

2) Подготвени за употреба апликации: приспособете ги подготвените апликации наместо да се развивате од почеток, заштедува време.

3) Едноставен интерфејс за влечење и спуштање: Користете го едноставниот интерфејс за влечење и спушти без да барате програмски вештини.

4) Растечки број на апликации и виџети: изберете од се поголем број апликации и виџети од различни категории.

5) Корпоративен дизајн: Трансформирајте ги вашите производи и брендови во возбудливи интерактивни софтверски решенија во вашиот корпоративен дизајн.

Придобивки:

1) Ефективно решение: Приспособувањето на подготвени за употреба апликации наместо да се развиваат од почеток, заштедува време и пари.

2) Лесен за употреба интерфејс: Едноставниот интерфејс за влечење и спуштање му олеснува на секој да го користи овој софтвер без да бара програмски вештини.

3) Ангажирање на интерактивни решенија: Создадете интересни интерактивни решенија за знаци кои се и информативни и забавни за клиентите.

4) Колаборативна тимска работа и креативност во компаниите

5) Поддршка за повеќе корисници

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесно за користење бизнис софтверско решение кое ви овозможува брзо да креирате привлечни интерактивни решенија за сигнализација додека заштедувате време и пари, тогаш не гледајте подалеку од софтверот CMS со екран на допир на AppSuite Interactive Signage! Со својата наградувана повеќекорисничка технологија која го поттикнува секој голем дисплеј со повеќекратен допир кој е контролиран од повеќе корисници истовремено заедно со приспособливи апликации подготвени за употреба достапни преку едноставниот интерфејс со влечење и пушти - овој производ има се што е потребно за успех!

Целосни спецификации
Издавач Eyefactive
Страница на издавачи https://www.eyefactive.com
Датум на издавање 2017-06-15
Датум на додавање 2017-06-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 2.5.3
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 62

Comments: