Free Family Tree for Windows 10

Free Family Tree for Windows 10

Windows / Petrelli Andrea / 113 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатното семејно стебло за Windows 10 е забавен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате сопствено семејно стебло. Со овој софтвер, можете да додавате слики од вашите најблиски, да ја прилагодите позадината и да ја зачувате сликата на дрвото во вашиот уред.

Без разлика дали сте ентузијаст за генеалогија или само барате начин да ја следите вашата семејна историја, бесплатното семејно стебло за Windows 10 е совршена алатка за вас. Овој софтвер е дизајниран да биде лесен и интуитивен, па дури и ако немате искуство со генеалогија или семејни стебла, ќе можете лесно да го користите.

Една од најдобрите работи за бесплатното семејно стебло за Windows 10 е неговата флексибилност. Можете да додадете онолку луѓе колку што сакате на вашето семејно стебло и да вклучите секакви информации за нив - од датумите на раѓање и локации до нивните занимања и хоби. Можете исто така да додадете слики од секое лице во вашето дрво за да може лесно да се види кој е кој.

Друга одлична карактеристика на бесплатното семејно стебло за Windows 10 се неговите опции за прилагодување. Можете да изберете од различни позадини и теми за да направите вашето семејно стебло да изгледа точно како што сакате. Без разлика дали преферирате класичен изглед или нешто помодерно, сигурно ќе постои тема која одговара на вашиот стил.

Откако ќе го креирате вашето семејно стебло користејќи бесплатно семејно стебло за Windows 10, лесно е да го зачувате на вашиот уред за да можете да му пристапите кога и да ви треба. Ова го прави едноставно споделувањето со другите членови на вашето семејство или чувањето како лична евиденција.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате убави и детални семејни стебла на уредите со Windows 10 - тогаш не гледајте подалеку од Бесплатно семејно стебло!

Целосни спецификации
Издавач Petrelli Andrea
Страница на издавачи http://www.webnemesis.net/apps/accountmanagement
Датум на издавање 2017-06-16
Датум на додавање 2017-06-16
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 113

Comments: