Hotfoot - Indian Railway IRCTC Train PNR Status & Metro Routes for Windows 10

Hotfoot - Indian Railway IRCTC Train PNR Status & Metro Routes for Windows 10

Windows / Keyideas Infotech Private Limited / 120 / Целосни спецификации
Опис

Hotfoot - Indian Railway IRCTC Train PNR Status & Metro Routes за Windows 10 е апликација која мора да ја има секој што користи јавен превоз за секојдневно патување или патување. Оваа апликација ги покрива маршрутите на индиските железници и метрото, распоредот, цените, резервациите и достапноста на седиштата. Со својот кориснички интерфејс и сеопфатните функции, Hotfoot го олеснува планирањето на вашето патување и да останете информирани за најновите ажурирања.

Картичката Indian Railway во Hotfoot ви овозможува да го проверите статусот PNR на билетите издадени од IRCTC, да добивате информации за IRCTC и NTES и да резервирате билети преку www.irctc.co.in. Апликацијата исто така вклучува и автоматизирани известувања за статусот на PNR, барање за воз, достапност на седишта, барање за билети, статус на воз во живо, маршрути за воз и многу повеќе. Без разлика дали сте чест патник или планирате еднократно патување со воз во Индија, оваа апликација ве опфати.

Покрај информациите за Индиските железници обезбедени од Hotfoot, табулаторот Метро нуди маршрути за метро, ​​цени и распореди за шест големи градови во Индија - Делхи (DMRC), Бенгалуру - Метро Нама, Ченаи, Џајпур, Калкута и Мумбаи. Оваа функција е особено корисна ако патувате во овие градови или планирате да ги посетите наскоро.

Картичката Nearby во Hotfoot ви помага да најдете банкомати, болници Хотели полициски станици Ресторани Туристички места блиску до вашата локација. Оваа функција е корисна кога ви треба брз пристап до основните услуги додека сте во движење.

Името „hotfoot“ е избрано затоа што значи „во желна брзање“ што совршено го опишува она што го прави оваа апликација - брзо обезбедувајќи ги сите информации поврзани со патувањето, така што корисниците можат лесно да ги планираат своите патувања. Програмерите на оваа апликација вложија голем напор за да ја направат погодна за корисниците, така што дури и оние кои не се упатени во технологијата можат да ја користат без никакви тешкотии.

Hotfoot е достапен и на други платформи, покрај Windows 10, како што се уредите со Android и iOS, што го прави достапен од каде било во секое време. Програмерите на оваа апликација ги поздравуваат повратните информации/предлозите од корисниците преку е-пошта на [email protected]

Како заклучок, HOTFOOT-Indian Railway IRCTC Train PNR Status & Metro Routes for Windows 10 е одлична алатка која обезбедува сеопфатни информации за индиските железници, главните маршрути на метрото, распоредот, деталите за билетот и блиските локации. Неговиот кориснички интерфејс го олеснува -да се користи дури и за поединци кои не се запознаени со технологијата. Преземете сега од Microsoft Store или барајте клучни зборови како Railway App, Railways, Pnr статус итн. за преземање на други платформи. Патувајте безбедно со HOTFOOT!

Целосни спецификации
Издавач Keyideas Infotech Private Limited
Страница на издавачи http://www.keyideasinfotech.com
Датум на издавање 2017-06-16
Датум на додавање 2017-06-16
Категорија Патува
Под категорија Транспорт
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 120

Comments: