Radeon Software Crimson Relive Editon

Radeon Software Crimson Relive Editon 17.6.2

Опис

Radeon Software Crimson ReLive Edition е моќен графички софтвер дизајниран од AMD за да обезбеди игри со високи перформанси и извонредни VR искуства. Овој напреден софтвер за драјвери е преполн со функции што ви овозможуваат да креирате, снимате и споделувате вашите извонредни моменти без напор. Со задоволство на корисниците во водечките во индустријата, ригорозно тестирана стабилност и сеопфатна сертификација, Radeon Software Crimson ReLive Edition е совршен избор за гејмерите кои го бараат најдоброто.

Без разлика дали сте обичен гејмер или хардкор ентузијаст, Radeon Software Crimson ReLive Edition има сè што ви треба за да го подигнете вашето искуство со игри на следното ниво. Овој моќен софтвер обезбедува подобрени перформанси и ефикасност што ви овозможува да уживате во непречена игра дури и во тешки наслови. Доаѓа и со напредни функции како Виртуелна супер резолуција (VSR), која овозможува игрите да се прикажуваат со повисоки резолуции отколку што може да прикаже вашиот монитор без губење на квалитетот.

Една од истакнатите карактеристики на Radeon Software Crimson ReLive Edition е неговата поддршка за технологијата за виртуелна реалност (VR). Со овој софтвер инсталиран на вашиот систем, можете да уживате во извонредни VR искуства како никогаш досега. Софтверот обезбедува беспрекорна интеграција со водечките слушалки за VR, како што се Oculus Rift и HTC Vive, овозможувајќи ви да ги истражувате виртуелните светови со неверојатни детали.

Друга одлична карактеристика на Radeon Software Crimson ReLive Edition е неговата способност да снима снимки од игра без напор. Вградената функција за снимање ви овозможува да снимате клипови од игра во реално време без да влијаете на перформансите или квалитетот. Можете исто така да ја пренесувате вашата игра во живо на популарните платформи како Twitch и YouTube користејќи ја интегрираната функција за стриминг.

Radeon Software Crimson ReLive Edition доаѓа и со интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа на вештини да ги приспособат своите поставки според нивните преференци. Интерфејсот обезбедува пристап до различни опции како што се поставките за приказ, профили на игри, поставки за снимање видео, поставки за стриминг меѓу другото.

Во однос на компатибилноста, Radeon Software Crimson ReLive Edition поддржува широк опсег на AMD графички картички, вклучувајќи графички процесори од серијата AMD Radeon RX 5000 и постари модели како графичките процесори од серијата AMD Radeon R9 200. Вреди да се напомене дека овој софтвер за двигатели работи само на оперативни системи Виндоус, почнувајќи од Виндоус 7 до Виндоус 10.

Севкупно, ако барате напреден софтвер за двигател за графика кој обезбедува исклучителни перформанси додека обезбедува извонредно искуство за играње, тогаш не гледајте подалеку од Radeon Software Crimson Relive Editon од AMD!

Целосни спецификации
Издавач AMD
Страница на издавачи http://www.amd.com
Датум на издавање 2017-06-18
Датум на додавање 2017-06-18
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 17.6.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 200

Comments: