SonicWeb Internet Radio Player for Windows 10

SonicWeb Internet Radio Player for Windows 10 1.4.70.0

Опис

SonicWeb Internet Radio Player за Windows 10 е напреден софтвер за забава што ви овозможува да слушате бесплатни интернет радио станици, да снимате повеќе радио станици истовремено и да извезувате снимки во аудио датотеки за да ги слушате со кој било плеер. Со SonicWeb, можете да откриете нова музика од повеќе од две илјади бесплатни, рачно избрани висококвалитетни интернет радио станици или да додадете свои радио станици.

Овој целосно опремен интернет радио плеер ви овозможува да пребарувате популарни и препорачани радио станици, да поставувате омилени, да филтрирате по жанр или брзина на битови и да пребарувате по име. Можете да го надградите на SonicWeb Pro за да ги користите функциите за снимање и извоз.

SonicWeb не е само обичен интернет радио плеер; тој е исто така напреден интернет радио рекордер кој ви овозможува да снимате повеќе станици истовремено. Можете да снимате непрекинато или автоматски да ги делите преносите на интернет радио на песни и да ги ставите во плејлиста. Интернет радио Timeshift: паузирајте и продолжете со репродукцијата во секое време без никакви празнини.

Создадете сопствени листи за репродукција од песните што ви се допаѓаат со приспособената функција за плејлисти на SonicWeb. Чувајте ги песните онолку долго колку што сакате и репродуцирајте ги онолку пати колку што сакате. Извезете снимки во аудио датотеки за да ги слушате користејќи кој било плеер од трета страна и креирајте резервни копии.

Единствена за SonicWeb е неговата моќна карактеристика на списокот со станици што овозможува неколку истовремено вклучени радија во вашата плејлиста брзо, кои содржат многу нерепродуцирани песни. Оваа функција овозможува прескокнување на несакани нумери без ограничување за прескокнување се додека има повеќе достапни во вашата плејлиста. Уживајте во аудио репродукција без празнини со песни од различни радија кои се вкрстуваат една во друга додека динамично ги прилагодувате нивоата на гласност на гласните и тивките песни, така што корисниците нема да имаат исто така.

Заедно, овие функции создаваат ваша лична беспрекорна репродукција на различни плејлисти со постојано менување на песни кои корисниците можат да ги контролираат исто како обичен медиа плеер.

SonicWeb Internet Radio Player за Windows 10 нуди уникатно искуство за слушање за оние кои сакаат да откриваат нова музика додека уживаат во нивните омилени жанрови на висококвалитетни платформи за стриминг низ целиот свет!

Целосни спецификации
Издавач Patrick Dehne
Страница на издавачи http://www.sonicweb-radio.com
Датум на издавање 2017-06-19
Датум на додавање 2017-06-19
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.4.70.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 100

Comments: